BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKar beklenenden çok yağacak----

Kar beklenenden çok yağacak

Kar beklenenden çok yağacak
08 Şubat 2015 - 09:32 www.finansgundem.com

Meteoroloji en son hava durumu tahminlerine göre hava beklenen daha fazla soğuyacak

xMeteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Hava durumu tahminlerine göre bugün ve yarın Türkiye 2 ayrı soğuk hava dalgasının etkisine girecek. Yarından itibaren Türkiye geneli kar yağışının etkisi altında kalacak.

Bugün Orta Akdeniz üzerinden gelecek olan alçak basınç merkezi ve yağışlı havanın, buna ilave olarak ise yarın Balkanlar üzerinden gelecek olan soğuk havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor.

Pek çok bölgede bahar havasında geçen sömestir tatilinin bitimiyle Türkiye genelinde hava sıcaklıkları 8 derece birden düşecek.

Pazartesi gününden itibaren İstanbul'da karla karışık yağmur sonrasında ise yoğun kar yağışı bekleniyor. Özellikle Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman için yoğun kar yağışı uyarısında bulunan yetkililer Muğla, Konya, Antalya, Isparta, Hatay kıyıları, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Diyarbakır'da ise havaların yağışlı geçeceğini açıkladı.

SALI VE ÇARŞAMBA 1 DERECE

İstanbul'da bugün 10 derece olan hava sıcaklığı, pazar günü 7 dereceye düşecek. Pazartesi günü karla karışık yağmurla birlikte sıcaklık 5 dereceye kadar düşecek. Salı ve çarşamba gününden itibaren yoğun kar yağışı görülecek şehirde sıcaklıklar 1 derece hissedilecek.

5 İL İÇİN AYRI UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 il için ayrı bir uyarıda bulundu. Buna göre, 8-9 Şubat tarihlerinde Malatya'nın 6 ilçesinde yoğun kar yağışının beklendiği belirtildi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, 8 ve 9 Şubat tarihleri arasında Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman bölgelerinde kuvvetli kar yağışı beklendiği bildirildi.

VATANDAŞLAR DİKKATLİ OLSUN

Uyarıda, Malatya'nın Kuzey ve Güney kesimlerinde yer alan Darende, Hekimhan, Kuluncak, Arapgir, Doğanşehir ve Arguvan ilçelerinde de belirtilen tareihlerde yer yer yoğun kar yağışının meydana geleceğinin tahmin edildiği belirtilerek, oluşabilecek her türlü olumsuzluklara karşı vatandaşların ve kurumların önlem almaları istendi.

BAŞKENT'TE EKSİ 2 DERECE HİSSEDİLECEK

Ankara'da ise pazartesi gününden itibaren sıcaklıklar kar yağışıyla birlike 5 derece birden düşecek. Kar yağışının salı ve çarşamba günü de etkili olacağı Başkent'te sıcaklıklar eksi 2 dereceye kadar düşecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)