BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKaputaj Plajı için önemli karar----

Kaputaj Plajı için önemli karar

Kaputaj Plajı için önemli karar
30 Eylül 2015 - 23:31 www.finansgundem.com

Antalya’nın ünlü Kaputaş Plajı’nda inşaatına başlanan restoran, kafe ve tuvalet gibi yapılarla ilgili davada yürütmeyi durdurma kararı verildi

Antalya’nın Kaş ilçesinde turkuaz renkleriyle ilgi çeken Kaputaş Plajı’nda restoran, kafe, duş ve soyunma kabini ve tuvalet gibi yapıların inşa edilmesine başlandı.

Kaş Belediyesi, büyük tepkilere yol açan benzer bir projeyi de Çukurbağ Yarımadası İnceboğaz Mevkii’nde de hayata geçirmek için çalışma başlattı.

Kaş Belediyesi’nin mesire alanına yönelik revizyon planı Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu tarafından 22 Mayıs 2015 tarihinde onaylandı.

Kaş Tanıtma Derneği ve davaya müdahil olan 12 kişi, projenin iptali ve yürütmeyi durdurma istemiyle Antalya Bölge İdare Mahkemesi’ne başvurdu.

Kaş Tanıtma Derneği ve 12 vatandaşın hem Kaputaş Plajı hem de Çukurbağ Yarımadası İnceboğaz mevkiindeki yapılanma ve projelere karşı açtığı davalara yönelik Antalya 4’üncü İdare Mahkemesi tarafından yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Mahkeme, kararında dava konusu işlemlerin uygulanması durumunda telafisi imkansız zararlar doğabileceğini vurguladı.

Mahkemenin verdiği geçici kararın sevindirici olduğunu dile getiren Avukat Tuncay Koç, Kaş Belediyesi’ne yönelik eleştirilerde bulundu.

Belediyenin SİT özelliklerine hiç dikkat etmediğini savunan Koç, “Oldu-bittiyle hareket ediyorlar” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)