BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKapıkule'de dev uyuşturucu operasyonu----

Kapıkule'de dev uyuşturucu operasyonu

Kapıkule'de dev uyuşturucu operasyonu
11 Şubat 2020 - 14:50 www.finansgundem.com

Kapıkule'de 2 ton 70 kilogram ağırlığında esrar ele geçirildi. Bakan Pekcan operasyon için "Kara kapılarında tek seferde en yüksek uyuşturucu yakalaması oldu" dedi.

Türkiye ile Bulgaristan arasında bulunan Kapıkule Sınır Kapısı'nda yaklaşık 2 ton esrar ele geçirildi. 

Ticaret Bakanlığına bağlı Gümrük Mühafaza ekipleri, Kapıkule Gümrük Kapısı'nda bir TIR'ı şüphe üzerine durdurdu. Şüpheli sürücü gübre taşıdığını söylese de TIR arama hangarına çekildi. Hangarda yapılan aramada, narkotik dedektör köpekleri araçta 213 çuvala gizlenmiş 2 ton 70 kilogram esrar buldu.

Ele geçirilen uyuşturucu miktarının piyasa değerinin 124 milyon 220 bin lira olduğu belirlendi.

Tırın yabancı uyruklu sürücüsü gözaltına alındı.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ele geçirilen esrar miktarının bir rekor olduğunu belirtti. 

Ele geçirilen esrar miktarının ülke tarihinde kara kapılarında tek seferde gerçekleştirilen en yüksek miktardaki uyuşturucu yakalaması olduğunu belirten Pekcan, şöyle devam etti:

"Bu önemli yakalamayı gerçekleştiren başta Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü olmak üzere gece gündüz demeden büyük bir özveriyle kaçakçılıkla mücadele eden Gümrük Muhafaza ekibimizi canı gönülden kutluyorum."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)