BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAraştırmaKapanma tüketici alışkanlıklarını sil baştan değiştirdi!----

Kapanma tüketici alışkanlıklarını sil baştan değiştirdi!

Kapanma tüketici alışkanlıklarını sil baştan değiştirdi!
18 Mayıs 2021 - 11:06 www.finansgundem.com

Tam kapanma süreci tüketici alışkanlıklarını etkiledi. Google verilerine göre, robot süpürge aramaları yüzde 400 oranında artarken, balkon dekorasyonu ve yemek takımı aramaları artan aramalar arasında.

Evde geçirilen sürelerin artmasıyla beraber tüketicilerin ürün tercihleri ev dekorasyonu, ev aletleri ve bahçe kategorilerinde yoğunlaştı. Google verilerine göre, geçtiğimiz yıldan bu yana “robot süpürge” arama oranı yüzde 400 artış gösterdi. Yapılan aramalar içinde “buhurdanlık” oranı yüzde 180 artarken “balkon dekorasyonu” ile ilgili aramalar yüzde 125 artış gösterdi.

EV VE BAHÇE ÜRÜNLERİNİN YÜZDE 62’İ ONLİNE’DAN

“12 kişilik yemek takımı” aramaları yüzde 60, “duvar kağıdı” aramaları ise yüzde 40 oranında yükseldi. Arama verilerindeki artış, ev ve bahçe kategorisinin popülerleştiğini gösteriyor. Türkiye’deki ev ve bahçe alışverişlerinin yüzde 65’i pandemi döneminde online mecralarda gerçekleşti. Toplam ticaret içerisinde e-ticaretin payı yüzde 9’dan yüzde 15’e yükseldi.

İnternetten kartlarla yapılan ödemeler yüzde 83 büyüdü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)