BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKapalıçarşı’da altın vurgunu: 8 kilo altın!----

Kapalıçarşı’da altın vurgunu: 8 kilo altın!

Kapalıçarşı’da altın vurgunu: 8 kilo altın!
13 Nisan 2021 - 14:12 www.finansgundem.com

İstanbul Kapalıçarşı’da kuyumculuk yapan Fatih D. İstanbul’dan 2 milyon 143 bin lira değerinde altınla İzmir’e giden çalışanına ulaşamadı. Bürodaki kasanın boşaltıldığını öğrenen firma sahibi kayıp çalışan hakkında şikayetçi oldu.

Kapalıçarşı’da kuyumculuk yapan Fatih D. firmasının İzmir bölge sorumluları tarafından dolandırıldığı iddiası ile karakola başvurdu. Polise verdiği ifadede, İstanbul merkezli firmasında 11 çalışanı olduğunu söyleyen D., “Biz yurt dışından ithal ettiğimiz altından yapılma yüzük, bilezik vb. altın takı gibi ürünleri alır, yurt içinde satış elemanlarımız vasıtasıyla satarız” dedi. Elemanların sattıkları altınların paralarını ve satamadıkları altınları tekrar İstanbul’a getirdiğini anlatan firma sahibi Fatih D., “6 tane satış elemanımız var ancak 2 tanesi illeri gezerek satış yapmaktadır. Bunlardan biri Mehmet E. Ve Erman C. isimli kişilerdir” dedi.

“8 KİLO ALTINLA İZMİR’E GİTTİ BİR DAHA TELEFONUMU AÇMADI”

Erman C. ve Mehmet E.’nin 4 Mart günü yanında 8 kilo 141 gram altınla İzmir’e gittiğini söyleyen D., “Bir zaman sonra Erman’ı cep telefonundan aradım ancak telefonu kapalıydı. Belli zaman aralıkları ile yeniden aradım ancak hala kapalıydı. Ben de beraber çalıştığı Mehmet E.’yi aradım. Mehmet, Erman’ın evde olduğunu söyledi. Kendisine ulaşamadığımı ve kontrol etmesini istedim. Ancak daha sonra beni arayan Mehmet kapıyı kimsenin açmadığını söyledi” dedi.

2 MİLYON LİRA KAYIPLARA KARIŞTI

Şüphelenmeye başlayan Fatih D., Mehmet E.’yi bu kez İzmir’de bulunan şirket bürosuna göndererek, kasaya bakmasını söyledi. Büroya giden Mehmet E., altınların kasada olmadığını söyleyince Fatih D. soluğu karakolda aldı. İfadesinde hepsi 14 ayar altından oluşan ve güncel değeri 2 milyon 143 bin lira olan 8 kilo 141 gram ağırlığındaki altınlarının çalındığını söyleten D., “Bu olayda Erman C. ve bana çelişkili ifade veren Mehmet E.’den davacı ve şikayetçiyim” dedi. (Damla Güler/Milliyet)

Türkiye’de bir ilk! Kripto paraya haciz konuldu

Enflasyon, tahvil, altın senaryosu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)