BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKapadokya'da bayram rezervasyonlarında yoğunluk----

Kapadokya'da bayram rezervasyonlarında yoğunluk

Kapadokya'da bayram rezervasyonlarında yoğunluk
03 Temmuz 2022 - 13:35 www.finansgundem.com

Bayram tatilinin 9 güne çıkarılması turizmcilerin yüzünü güldürdü. Kapadokyalı turizm işletmecileri, "Temmuz'da talep düşerdi. Fakat bayram tatili ile rakamların mayıs ve haziran ayına ulaşacağını düşünüyoruz" diyor

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde, 9 günlük bayram tatili için rezervasyonlar arttı.

Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Teyfik Ölmez, "Temmuzda konaklama tesislerinde talep düşerdi. Fakat bayram tatili ile birlikte rakamların mayıs ve haziran ayına ulaşacağını düşünüyorum" dedi.

Ege ve Akdeniz'in yanı sıra Kapadokya bölgesinde de 9 günlük Kurban Bayramı tatili ile hareketlendi. Özellikle yerli turistler, tatile günler kala rezervasyon taleplerini iletti. 9 günlük tatil nedeniyle ciddi bir yoğunluk beklediklerini açıklayan KAPTİD Başkanı Teyfik Ölmez, "Kapadokya, müşteri çeşitliliği ile mayıs ve haziran ayını iyi geçirmişti. Bayram yoğunluğu da aynı şekilde sürüyor. Bayram tatilinin 9 gün olması, Kapadokya için çok ciddi bir avantaj. İç pazarda Türk misafirlerimizin de bayram tatilinde Kapadokya'ya geleceğine inanıyoruz. Rezervasyonlarda artışlar başladı. Temmuz'da konaklama tesislerinde talep düşerdi. Fakat bayram tatili ile birlikte rakamların mayıs ve haziran ayına ulaşacağını düşünüyorum" dedi. 



'EN GÖZDE DESTİNASYON MERKEZLERİNDEN BİRİ' 

Pandemi sonrası turizmin hareketlendiğini hatırlatan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kapadokya Bölge Başkanı Talip Aldemir ise "Turizm, Kapadokya bölgesinde ülkemizde olduğu gibi hareketli geçiyor.  Kurban Bayramı ile hem yerli hem misafirlerimiz tatili değerlendirmek için Kapadokya'yı tercih ediyor. Kapadokya bölgesi, Türkiye'nin en gözde destinasyon merkezlerinden biri oldu. İnşallah güzel bir Kurban Bayramı sezonu geçireceğiz" diye konuştu. 



TOFED: Bayram için satışta olan biletler tükendi

 

Yerli turist tatil süresini uzattı: 3 milyon kişi yola çıkıyor!

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram tatilinin 9 güne uzatıldığını duyurdu

 




YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)