BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKanye West'ten şantaj videosuna 250 bin dolar ----

Kanye West'ten şantaj videosuna 250 bin dolar

Kanye West'ten şantaj videosuna 250 bin dolar
20 Aralık 2016 - 14:35 www.finansgundem.com

Kanye West, kendisine ait seks kasedini sızdırmakla tehdit eden akrabasına sus payı olarak 250 bin dolar ödedi.

Kanye West, kendisini seks kasediyle tehdit eden akrabasına 250 bin dolar ödedi.
 

Daily Mail’in haberine göre ABD’li rap şarkıcısının kuzeni Lawrence Franklin, bu olaydan sonra West’in kendi yakınındakilere güvenmemeye başladığını söyledi.
 

Lawrence Franklin’in anlattığına göre, 39 yaşındaki şarkıcı, bir akrabasının West’in bilgisayarında bilinmeyen bir kadınla cinsel ilişkiye girdiği bir videoyu buldu ve şarkıcıyı tehdit etti. Şarkıcı da bunun üzerine akrabasına sus payı olarak 250 bin dolar verdi.
 

Yakın zamanda psikolojik sorunları nedeniyle hastane kaldırılan Kanye West için Franklin, “Kanye’nin çöküşü seks kasediyle başladı. İnsanlara güvenini kaybetti” dedi.
 

Franklin ayrıca seks kasedinin 2012 yılında keşfedildiğini söyledi. O yıl Kanye West, şimdiki eşi Kim Kardashian’la birlikte olmaya başlamıştı.
 

Franklin’in iddiasına göre seks kasedi olayı, Kanye West’in, bir akrabasına dizüstü bilgisayar hediye etmesi ve o akrabasının bilgisayarı başka bir akrabasına ödünç vermesiyle başladı.
 

Bu akraba, bilgisayarda Kanye West’in bir kadınla cinsel ilişkiye girmesini çok net gösteren bir video görüntüsünün yer aldığını keşfetti.
 

Franklin, “O akraba, elinde nasıl bir altın değerin olduğunun farkındaydı ve avukat olan bir arkadaşını aradı. Küçük bir takım kurdular ve avukat Kanye'nin peşine düştü, görüntülerin ellerinde olduğunu bilmesini sağlamak için bilgi sızdırdı” dedi.
 

“Akraba haberi gizli tutmaya çalıştı ancak Kanye'nin ekibi seks bandının kimde olduğunu öğrendi. Bu kişi, porno sitesi dahil pek çok yerden görüntüleri yayınlamak için teklif aldı” diyen Franklin, “Görüntülerin sızdırılmaması için Kanye’nin avukatı elinden geleni yaptı, bilgisayarı geri almaya çalıştı” dedi.
 
“Kanye, kasedin sızdırılmamasını sağlamakta kararlıydı” diyen Franklin, “Kasetteki kadın eski sevgili Amber Rose ya da şimdiki eşi Kim kardashian değildi. Kasedi saklamak için çaba göstermesinin nedeninin bu olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.
 
Franklin’in iddiasına göre, sonunda bu akraba, Kanye West’e bilgisayarı 250 bin dolar karşılığında vermeyi ve kasedin başka hiçbir kopyasının bulunmamasını sağlamayı kabul etti.
 
“Akraba, aldığı parayla hayalindeki hayatı kurdu” diyen Franklin, bu olaydan sonra Kanye West’in akrabalarıyla ilişkilerini kopardığını söyledi.
 
Franklin, West’in çok sevdiği annesi Donda’nın ölümüne hala üzüldüğünü, Kardashian dünyasında yaşamak için mücadele ettiğini, çünkü ailenin Afro-Amerikalı yetiştirilmiş West’ten farklı olduğunu da öne sürdü.
 
Franklin, 2007 yılında estetik ameliyat sonrası oluşan komplikasyon sonucu hayatını kaybeden anne Donda’nın Kim Kardashian’ı onaylamayacağına ve eğer Donda hayatta olsaydı Kanye West’in hastalanıp hastaneye yatırılmak zorunda da kalmayacağına inandığını söyledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)