BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKanye West'ten iğrenç hareket----

Kanye West'ten iğrenç hareket

Kanye West'ten iğrenç hareket
17 Eylül 2020 - 12:58 www.finansgundem.com

Kanye West, yeni videosuyla kafaları karıştırdı. 21 Grammy kazanan ünlü rap şarkıcısı, tuvaletin içine koyduğu Grammy ödülünün üstüne idrar yapma görüntüsünü paylaştı.

ABD’nin başkan adayı ünlü rap şarkıcısı Kanye West, şaşırtmaya ve kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Son dönemde attığı tweet’lerle kafaları karıştıran 43 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, bu kez Grammy ödülünün üzerine idrarını yaptığı videosunu paylaşmasıyla gündemde.

69 kez Grammy’ye aday gösterilen ve şimdiye kadar 29 Grammy kazanan West, Twitter’da “İnan bana, durmayacağım” notuyla paylaştığı görüntüler sonrası tepki çekti.

West'in paylaştığı tuvalet videosu sosyal medya kullanıcıları tarafından "iğrenç" olarak nitelendirilirken, ünlü şarkıcı, videoyu yayınlamasından ötürü üzgün olmadığını da belirtti.

"BEN YENİ MUSA'YIM"

Kanye West kısa süre önce Afro-Amerikalıların pastadan adil şekilde pay almadığını söylemiş, beyazlar tarafından yönetilen şirketlerde kullanıldıklarını belirterek NBA ve müzik dünyasını örnek göstermişti.

West, mesajında, “Universal ve Sony'de herkesin sözleşmesini görmem gerekiyor. Halkımın köleleştirilmesini izlemeyeceğim. Halkım için hayatımı tehlikeye atıyorum. Müzik endüstrisi ve NBA günümüzün köle gemileridir. Ben yeni Musa’yım” ifadesini kullanmıştı.

ZENGİNLİK MESAJINI SİLDİ

“Amerika’nın en zengin ikinci siyahıyım. Özgür kalmamız için tüm halkıma ihtiyacım var” tweet’ini atan West, daha sonra bu tweet’i silerek, “Zenginlik aile sevgimizde, kardeşlerimizde ve Tanrı’ya hizmetimizde” mesajını yazmıştı.

KIM KARDASHIAN'DAN BOŞANMAK İSTEDİĞİNİ DE YAZDI

ABD başkanlığı için aday olduktan sonra attığı ilginç tweet'lerla daha önce de kafaları karıştıran Kanye West, iki yıldır eşi Kim Kardashian'dan boşanmaya çalıştığını açıklamış, ayrıca, ırkçılıkla suçladığı kayınvalidesi Kris Jenner'la yazışmalarının ekran görüntüsünü de paylaşmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)