BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKanye West’ten George Floyd için şaşırtıcı iddia----

Kanye West’ten George Floyd için şaşırtıcı iddia

Kanye West’ten George Floyd için şaşırtıcı iddia
16 Ekim 2022 - 18:49 www.finansgundem.com

Kanye West, polisin boynuna baskı yapması sonucu hayatını kaybeden George Floyd için bir iddiada bulundu. Ünlü rapçi, Floyd'un polisin havasız bırakması sonucu ölmediğini söyledi.

Dünyaca ünlü rapçi Kanye West, polisin boynuna baskı yapması sonucu hayatını kaybeden siyahi George Floyd hakkında yine çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Bipolar bozukluk teşhisi bulunan ve yaptığı her hareket gündem olan Kanye West (45), Paris Moda Haftası’nda “Beyazların Hayat Önemlidir” (White Lives Matter) yazılı bir tişört giyerek 2020 yılında hayatını kaybeden George Floyd'a gönderme yapmıştı.

47 yaşındayken Minneapolis'te hayatını kaybeden Floyd'un ölümünün ardından başlayan ırkçılık karşıtı “Black Lives Matter” (Siyahların Hayatı Önemlidir) hareketi tüm dünyayı etkisi altına almıştı.

ONU İLAÇLA ÖLDÜRDÜLER

Sözcü'nün haberine göre, Floyd’un ölümü hakkında konuşan West, ilgi çekici bir iddia ortaya atarak Floyd’un Minneapolis polis memuru Derek Chauvin’in havasız bırakması sonucu ölmediğini söyledi. Floyd’la ilgili bir belgesel izlediğini söyleyen rapçi, “Onu fentanil ile vurdular. Bakarsanız, polisin dizi boynunda bile değildi” diyerek şaşırttı.

Twitter’da yayılan kısa videoda, Floyd’un can havliyle “mama” (anne) olarak seslenmesini de farklı değerlendiren West, “mama”nın Floyd’un kız arkadaşının ismi olduğunu savundu.

Ünlü rapçinin bu iddialarına henüz yanıt gelmese de West’in, Floyd’un kızının eğitim masrafları için üniversite fonu oluşturduğu da bilinenler arasında.


Polis memuru Derek Chauvin’in George Floyd’un boynuna yaptığı baskı anı

Floyd cinayetine karışan tüm polislere hapis cezası verildi

Floyd’u öldüren Chauvin’e 21 yıl hapis cezası daha

Floyd davasında yeni gelişme: Eski polis suçunu kabul etti

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)