BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKanye West'in başkan adaylığı sadece 10 gün sürdü----

Kanye West'in başkan adaylığı sadece 10 gün sürdü

Kanye West'in başkan adaylığı sadece 10 gün sürdü
15 Temmuz 2020 - 21:52 www.finansgundem.com

ABD'de Başkan Donald Trump'a desteği kesip kasımdaki başkanlık seçimi için adaylığını ilan eden Kanye West'in hevesi çabuk söndü

4 Temmuz Bağımsızlık Günü'nde Twitter'dan başkan adaylığı açıklaması yapan, ardından Forbes'e adaylık konusunda ciddi olduğunu ve "Hayatta yaptığım her şey gibi bunu da kazanmak için yapıyorum" diyen rap ve hip hop sanatçısı Kanye West'in 2020 yarışına katılma iddiasından vazgeçtiği öğrenildi.

Reality şov yıldızı Kim Kardashian ile evliliği, ABD Başkanı Donald Trump'a desteği ve Demokrat Parti'ye eleştirileriyle tartışma yaratan müzisyenin danışmanı Steve Kramer, medyaya 'West'in yarışın dışında kalacağını' söyledi.

Bazı eyaletlerde mühlet doldu

Seçime sadece birkaç ay kala aday olmaya karar veren West'in Federal Seçim Komisyonu'na resmen başvuruda bulunmak suretiyle tüm eyaletlerde oy pusulalarında yer almayı sağlaması gerekiyordu, ancak bir dizi eyalette bunun için tanınan mühlet dolmuş durumda. 

Kramer, West tarafından resmi adaylık başvurusu yaparak oy pusulasında yer almak için gerekli imzaları toplamakla görevlendirilmişti.

Florida ve Güney Carolina eyaletlerinde imza toplayarak rapçiyi oy pusulasına sokma girişiminin çok iyi gittiğini söyleyen danışman, "Onu oy pusulasına koydurmak için çok güçlü destek aldık" diyerek ekledi:

"Kanye hakkında iyi ya da kötü bir şey söyleyecek değilim. Herkesin neden karar aldığına dair kişisel kararı vardır. Başkan adaylığı kişinin gerçekten dikkatle düşünüp taşınması gereken en zor şeylerden biri olmalı."

Kanye West'in ilginç seçim kampanyası

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)