BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKanye West yine gündemde! Alay konusu oldu----

Kanye West yine gündemde! Alay konusu oldu

Kanye West yine gündemde! Alay konusu oldu
10 Aralık 2019 - 10:56 www.finansgundem.com

Kanye West, Mary adlı bir opera sergilemeye hazırlanıyor. Provalar için gümüş rengi elbise giyem ve tüm vücudunu gümüş rengine boyayan West, sosyal medyanın diline düştü...

Ünlü rapçi Kanye West, son birkaç yıldır kendini dine adadı. Önce Sunday Service adında bir koro kuran West, her pazar ayin düzenlemeye başladı. Ardından kendi kilisesini açmaya karar veren West, şimdi de Meryem Ana’nın hayatının anlatılacağı Mary adında bir opera sergilemeye hazırlanıyor.

Operanın provaları için, kendi de dahil olmak üzere tüm Sunday Service ekibine tek tip gümüş rengi elbise giydiren ve vücutlarını gümüş rengine boyayan West’i görenler tanımakta zorlandı.

42 yaşındaki yıldız baştan ayağa gümüş rengindeki kostümüyle dikkat çekerken, sosyal medyaya da alay konusu oldu. Gerek Instagram gerek Twitter dünden bu yana West’i konuşuyor ve onu pek çok karaktere benzettiler… (Sözcü)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)