BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKanye West, seçim kampanyası için 6 milyon dolar harcadı----

Kanye West, seçim kampanyası için 6 milyon dolar harcadı

Kanye West, seçim kampanyası için 6 milyon dolar harcadı
07 Eylül 2020 - 19:17 www.finansgundem.com

Kasım ayında ABD'de gerçekleşecek olan başkanlık seçiminde, Donald Trump ve Joe Biden'a karşı bağımsız aday olan Kanye West'in 19 Temmuz'da başlayan seçim kampanyası için kendi bütçesinden yaklaşık 6 milyon dolar harcadığı belirtildi

ABD’de başkanlık yarışına katılan ünlü rapçi Kanye West seçim kampanyası için kişisel hesabından 6 milyon dolarlık harcama yaptı.

Federal Seçim Komisyonu'na yapılan mali başvurular, West'in 19 Temmuz'da başlayan kampanyası için kişisel olarak yaklaşık 6.8 milyon dolar kullandığını gösteriyor.

İngiliz Daily Mail'ın haberine göre komisyon verileri West’in kampanyaya dışarıdan katkı olarak yaklaşık 11 bin dolar aldığını ortaya koyuyor. Kampanya harcamalarının 4,4 milyon dolar tutarındaki bölümünün West’i ülke çapında oy pusulalarına sokmaya çalışmak için harcandığı belirtildi.

2016'dan bu yana Donald Trump'a verdiği destekle sık sık gündeme gelen ABD'li rapçi Kanye West temmuz ayı başında ABD başkanlık yarışında aday olacağını duyurmuştu. West'e ilk desteklerden biri Tesla'nın CEO'su Elon Musk'tan gelmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)