BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiKanye West müzik veri akışı servislerini boykot ediyor----

Kanye West müzik veri akışı servislerini boykot ediyor

Kanye West müzik veri akışı servislerini boykot ediyor
19 Şubat 2022 - 08:32 www.finansgundem.com

Ünlü rapçi, bu ayın sonlarında piyasaya sürülecek olan Donda 2'nin yalnızca 200 dolarlık Stem Player'da mevcut olduğunu, Apple, Amazon, Spotify veya YouTube gibi müzik veri akışı sitelerinde yer almayacağını belirtti.

Kanye West, yeni albümü Donda 2’nin sadece Stem Player ile satışa sunulacağını söyledi. ABD’li rapçi, sanatçıların çalışmaları için yaptıkları küçük kesintileri gerekçe göstererek müziği bu baskıcı sistemden kurtarmanın zamanının geldiğini söyledi.

Kanye West, bu ayın sonlarında piyasaya sürülecek olan albümünün Apple, Amazon, Spotify veya YouTube gibi akış sitelerinde yer almayacağını belirtti. Stem Player’ı gösteren bir videoyu Instagram’da paylaşan West, “Donda 2 sadece benim kendi platformum olan Stem Player’da mevcut olacak. Apple Amazon Spotify veya YouTube’da değil. Bugün sanatçılar sadece yüzde 12 alıyor. Müziği bu baskıcı sistemden kurtarmanın zamanı geldi. Kontrolü ele alma ve kendimizinkini inşa etme zamanı. Sipariş vermek için şimdi stemplayer.com’a gidin.”

What is Kanye West's Donda Stem Player and where can I buy it?
Stem Player, web sitesine göre küçük bir cihaz. Küçük disk şeklindeki cihaz vokalleri, davulları ve basları kontrol edebiliyor, ayrıca parçaları izole edip efektler ekleyebiliyor.

West’in 27 parçalık son albümü Donda, uzun gecikmelerden sonra geçen yıl ağustos ayında piyasaya sürüldü. Rapçinin 10. stüdyo kaydı, adını rahmetli annesi Donda West’ten alıyor ve 2019’daki Jesus Is King’in devamı niteliğinde.

ÜNLÜ KOMEDYENLE DALGA GEÇİYOR

West, son zamanlarda özel hayatıyla sık sık gündeme geliyordu. Kim Kardashian’ın yeni sevgilisi Pete Davidson’ı hedef alan West, paylaşımlar yaparak ünlü komedyenle dalga geçiyor, Kardashian’ı zaman zaman eleştirirken zaman zaman da geri kazanmak için gönderiler yazıyordu. Son olarak West, Sevgililer Günü’nde Kardashian’a bir kamyon dolusu gül göndermiş ancak Kardashian Instagram’dan West’i takip etmeyi bırakarak yanıt vermişti.
(Sözcü)

Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın internet sitesi çöktü

Ericsson'un DEAŞ'a rüşvet verdiği ortaya çıktı

Apple hissedarları Tim Cook’a savaş açtı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)