BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKanye West, ABD Başkanlığı'na aday oluyor----

Kanye West, ABD Başkanlığı'na aday oluyor

Kanye West, ABD Başkanlığı'na aday oluyor
05 Temmuz 2020 - 08:55 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump'a desteği ile bilinen ABD'li rapçi Kanye West, 2020 Başkanlık Seçimleri için Trump ve olası Demokrat rakibi Joe Biden'e meydan okuduğunu söyledi.

Twitter'dan paylaşım yapan ABD'li rapçi Kanye West "Şimdi Amerika'nın vaadini Tanrı'ya güvenerek, vizyonumuzu birleştirerek ve geleceğimizi inşa ederek gerçekleştirmeliyiz. Amerika Birleşik Devletleri başkanlığı için adaylığımı açıklıyorum" dedi.

West'in 3 Kasım seçimlerinden dört ay önce başkanlık için mücadele etmek konusunda ciddi olup olmadığı veya herhangi bir resmi evrak dosyalama yapıp yapmadığı henüz netlik kazanmadı.

Ancak Tesla ve Space X'in kurucusu ünlü milyarder Elon Musk, West'in Twitter gönderisine yanıt vererek "Seni destekliyorum" dedi. Eşi Kim Kardashian da eşinin Twitter paylaşımına Instagram'da yer vererek destek verdi.

West, Trump'a yakın olmasıyla biliniyordu. West ve kendisi gibi ünlü karısı Kim Kardashian West, Beyaz Saray'da daha önce Trump'ı ziyaret etmişti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)