BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKandemir: Ak Parti'de istifalar ve görev değişimleri olacak----

Kandemir: Ak Parti'de istifalar ve görev değişimleri olacak

Kandemir: Ak Parti'de istifalar ve görev değişimleri olacak
11 Kasım 2019 - 10:40 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, kongre süreci öncesinde partide görev değişiklikleri olabileceğini söyledi.

NTV canlı yayınında soruları yanıtlayan AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, 7. olan büyük kongrenin kendileri için 'muhasebe' dönemi olduğunu söyledi: "Bu kongre diğerlerinden farklı. Seçimlerin bize söyledikleri var. Yeni bir tazelenme ihtiyacı var. Önümüzdeki günlerde görev değişiklikleri olacak. Bir kısım istifalar olacak. Bazı arkadaşlarımız bulundukları görevlerden istifa edip başka görevler alacaklar. Bu büyük ailede kuşkusuz görev değişiklikleri olacak. Yeni ekip ve arkadaşları göreceğiz AK Parti vitrininde."

Kandemir, gerçekleşecek istifaların da 'yenilenme' süreci kapsamında değerlendirilmesi ve altında başka neden aranmaması gerektiğinin altını çizdi.

AK Parti kadrolarındaki kadın sayısının da artacağını belirten Kandemir, büyük kongrenin de planlandığı gibi 2021 yılında yapılacağını kaydetti.

26 Nisan 2020’ye kadar 970 ilçe kongresinin tamamlanması öngörülüyor. 1 Haziran 2020’de başlayacak il kongrelerinin ise 27 Eylül 2020’ye kadar tamamlanması planlanıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • beklenti12 Kasım 2019 10:11

    Bence istifalar bakanlardan başlamalı. Öncelikle Maliye bakanı, ulaştırma bakanı, çevre bakanı, milli eğitim bakanı, sağlık bakanı, enerji ve tabi kaynaklar bakanı, dış işleri bakanı bunlar çok başarısız derhal istifa ettirilmeli.

  • Hasan 11 Kasım 2019 19:59

    Türkiyenin karanlık 20 yılı diye tarihte anılacak bir siyasi dönem , ANAP ve DYP gibi tarihin tozlu sayfalarını dolduracak. Hesap verme dönemi başlayacak . Sistemde bir Virüs bulaşmışmızsa ya format atarsınız yada Fabrika ayarlarına dönersiniz.  Türkiyeninde acilen fabrika ayarlarına önmesi lazım. 

  • Yüksel acar11 Kasım 2019 11:31

    Değişime gerek yok.gelenlerde aynı.havuzdan suyu dolduran gider.akp nin gitmesi lazım.zaten hiç gelmemeside lâzım idi.

  • abdullah11 Kasım 2019 13:33

    HİÇ GELMEMESİ LAZIM DERKEN ABD AVRUPA KÖLELERİ TERÖRİST SEVİCİLERMİ BİZİ BİRBİRİMİZE KIRDIRACAKTI. köprüyü yolu ülke gelişimin, istemeyenler mi bizi yönetecekti. bizler başkalarına uşaklık yapanların yönetimi altında köle mi olacaktık. dinsiz donsuzların yönetimine hayır.