BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKanada’nın en büyük eyaleti Ontario’da kısıtlamalar kaldırılıyor----

Kanada’nın en büyük eyaleti Ontario’da kısıtlamalar kaldırılıyor

Kanada’nın en büyük eyaleti Ontario’da kısıtlamalar kaldırılıyor
14 Şubat 2022 - 21:54 www.finansgundem.com

Kanada’nın Ontario eyaletinde, COVID-19 salgını nedeniyle getirilen kısıtlamaların önemli kısmı kaldırılıyor

15 milyonluk nüfusu ile Kanada’nın en büyük eyaleti olan Ontario’nun Başbakanı Doug Ford, KOVID-19 nedeniyle kapalı olan tüm iş yerlerinin 17 Şubat'tan itibaren açılacağını söyledi.

Aşı pasaportu uygulaması kaldırılıyor

Ford, eyalet genelinde kullanımı zorunlu olan aşı pasaportu uygulamasının da, 1 Mart'tan itibaren sona ereceğini duyurdu.

Kararların eyaletin sağlık otoritelerinin tavsiyeleri doğrultusunda alındığını ifade eden Ford, “Bu harika bir haber ve virüse karşı mücadelemizde ne kadar bir araya geldiğimizin bir işareti. Henüz ormandan çıkmamış olsak da doğru yönde ilerliyoruz" dedi.

Ford’un açıklamalarına göre, 17 Şubat'tan itibaren sosyal toplanma limitleri kapalı alanda 50, açık alanda ise 100 kişiye çıkacak.

Aşı pasaportunun gerekli olduğu çoğu kapalı kamusal ortamda kapasite sınırları ve pasaport uygulaması kaldırılırken, buna restoranlar, toplantı ve etkinlik alanları, oyun tesisleri ve spor salonları ile sinemalar da dahil edildi.

Yeni kararlar kapsamında, kapalı dini mekanlardaki kapasite limitleri kaldırıldı.

Kapasite sınırı iki metrelik sosyal mesafe

Karara göre, marketler, eczaneler ve perakende satış mağazaları için kapasite limitleri “iki metrelik sosyal mesafe” ile sınırlandırıldı.

Başbakan Ford ayrıca, aşı pasaportu gerekliliğinin 1 Mart'tan itibaren zorunlu olmayan tüm işletmelerde kaldırılacağını duyurdu.

Bazı sektörlerde aşı zorunluluğu yürürlükte

Başbakan, uzun süreli bakım ve sağlık hizmetleri gibi sektörlerde aşı zorunluluğunun şimdilik yürürlükte kalacağını sözlerine ekledi.

Kanada’nın Alberta, Saskatchewan, Quebec ve Manitoba eyalet hükümetleri de şubat başında KOVID-19 kısıtlamalarını kaldırdıklarını açıklamıştı.

ABD'nin başkentinde aşı ve maske zorunlulukları kalkıyor

 

Kanada, bazı salgın kısıtlamalarını kaldırıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)