BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKanada'dan Ukrayna'ya yardım----

Kanada'dan Ukrayna'ya yardım

Kanada'dan Ukrayna'ya yardım
14 Mart 2014 - 01:59 www.finansgundem.com

Kanada, mali kriz içine giren Ukrayna’ya 220 milyon dolarlık yardım gönderdi

Kanada'nın, son gelişmeler nedeniyle ekonomik kriz yaşayan Ukrayna’ya 220 milyon dolarlık mali yardımı gönderdiği bildirildi.

Kanada Dışişleri Bakanı John Baird, Ottawa’da yaptığı açıklamada, Ukrayna’nın ekonomik istikrarı sağlama çabalarına destek olmak üzere başlatılan uluslararası desteğe katıldıklarını kaydetti.

Ukrayna’nın ekonomik büyümesi, demokrasisinin gelişimi ve iyi yönetimin teşviki için Başbakan Harper’ın 220 milyon dolarlık mali destek talimatı verdiğini belirten Baird, bu yardımın 200 milyon dolarlık kısmının, IMF tarafından oluşturulacak daha geniş bir yardım paketine bağlı olacağını bildirdi.

Geri kalan 20 milyon doların da IMF’den, ekonomik geçişi yönetmek üzere ihtiyaç duyulan uzman rehberlik hizmetini almak üzere kullanılacağı ifade eden Baird, Ukrayna Merkez Bankası’nı güçlendirmek üzere ayrıca 900 bin dolarlık teknik yardım göndereceklerini söyledi.

Kanada Dışişleri Bakanı John Baird, "Birkaç ay daha ayakta kalacak mali güce sahip olarak görünse de Kanada, Ukrayna’nın mali istikrara kavuşması için elinden geleni yapmaya devam edecektir" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)