BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKanada, limanlarını Rus gemilerine kapattı----

Kanada, limanlarını Rus gemilerine kapattı

Kanada, limanlarını Rus gemilerine kapattı
02 Mart 2022 - 08:04 www.finansgundem.com

Kanada, limanları Rus gemilerine kapatarak ve ülkedeki tüm Rus oligarklarının ve şirketlerinin varlıklarının gözden geçirildiğini belirterek Rusya üzerindeki baskıyı artırdı.

Kanada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yaptırımlar uygulamak, Kanada hava sahasını Rus uçaklarına kapatmak, petrol ithalatını yasaklamak ve Kanada finans kurumlarının Rus merkez bankası ile iş yapmasını yasaklamak ve diğer Batılı ülkelerle birlikte hareket etmek de dahil olmak üzere Rusya'yı izole etmek için bir dizi önlem açıkladı.

Ülkenin doğal kaynaklar bakanı attığı tweet'te Ottawa'nın ham petrol ithalat yasağını, rafine petrol ürünlerini ve Rusya'dan gelen diğer petrol ürünlerini içerecek şekilde genişlettiğini bildirdi.

Ulaştırma Bakanı Omar Alghabra da daha önce yaptığı açıklamada, Kanada sularına ve limanlarına giren Rus gemilerinin sayısının küçük olmasına rağmen, özellikle diğerleriyle birlikte bir etkisinin olacağını aktarmıştı.

Kanada'dan Putin ve Lavrov için yaptırım kararı

 

Kanada'dan Rusya Güvenlik Konseyi üyelerine yaptırım kararı

 

Kanadalı Müslümanlardan Trudeau hükümetine ''şeffaflık'' çağrısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)