BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKanada Başbakanı'ndan Kaşıkçı açıklaması----

Kanada Başbakanı'ndan Kaşıkçı açıklaması

Kanada Başbakanı'ndan Kaşıkçı açıklaması
12 Kasım 2018 - 15:29 www.finansgundem.com

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Kanada istihbaratının Kaşıkçı cinayetine ilişkin ses kayıtlarını dinlediğini söyledi

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Kanada istihbaratının Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin ses kayıtlarını dinlediğini açıkladı.

Ses kayıtlarını kendisinin dinlemediğini belirten Trudeau, "Kanada istihbarat servisi bu konuyla ilgili olarak Türk istihbaratıyla çok yakın çalışıyor ve Türkiye tarafından bu konuda bilgilendirildi. Birkaç hafta önce ve Paris'te Erdoğan'la görüşmeler yaptım. Fikir alışverişinde bulunduk ve ona Kaşıkçı durumuna karşı verdiği güçlü yanıt nedeniyle teşekkür ettim." ifadelerini kullandı.

Trudeau ayrıca konuyla ilgili olarak müttefik ülkelerle birlikte çalıştıklarını ve kendileri gibi düşünen ülkelerle atılacak bir sonraki adım için görüştüklerini belirtti.

Gün içerisinde Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian yaptığı açıklamada, Fransa'ya ses kayıtlarının verilmediğini söylemişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris'e gitmeden önce havaalanında yaptığı açıklamada, "Biz tapeleri verdik, Suudi Arabistan'a da verdik, Amerika'ya da verdik, Almanlara, Fransızlara, İngilizlere, hepsine verdik. Buradaki konuşmaları filan onlar da dinlediler, biliyorlar. Bunu sağa sola çarpıtmaya gerek yok" demişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)