BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKanada Başbakanı Justin Trudeau'nun skandal fotoğrafı büyük tepki çekti----

Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun skandal fotoğrafı büyük tepki çekti

Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun skandal fotoğrafı büyük tepki çekti
19 Eylül 2019 - 09:13 www.finansgundem.com

Kanada Başbakanı Justin Trudeau'yu yıllar önce katıldığı bir partide "siyahi" olarak yansıtan fotoğraf dünya gündemine bomba gibi düştü.

Time dergisi tarafından ele geçirilen 2001 tarihli fotoğraf için Kanada lideri özür diledi. 21 Ekim’de gerçekleştirilecek seçimlerde tekrar başbakanlığa aday olan Trudeau, Arap Geceleri temalı bir partide Aladdin kostümü giydiğini açıkladı.

Fotoğrafın “ırkçılık” içerdiğini itiraf eden Justin Trudeau, “Yapmamalıydım” dedi.

Fotoğrafın yayınlanmasıyla birlikte tepkiler de çığ gibi geldi. Muhafazakârların lideri Andrew Scheer, fotoğrafın 2001’de de şimdi de ırkçılık içerdiğini belirterek, “Bu akşam Kanadalıların gördüğü, tam bir muhakeme ve dürüstlük yoksunluğu olan ve bu ülkeyi yönetmeye uygun olmayan bir kişi” dedi.

Yeni Demokratik Parti lideri Jagmeet Singh ise, görüntünün “sorunlu” ve “aşağılayıcı” olduğunu belirtti. Yeşiller lideri Elizabeth May de Twitter hesabından fotoğrafı paylaşarak, “Bu fotoğrafta görünen ırkçılıktan dolayı derin bir şoktayım. Verdiği zarar nedeniyle özür dilemeli” yorumunda bulundu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)