BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKamunun kovid genelgesi yürürlükten kaldırıldı ----

Kamunun kovid genelgesi yürürlükten kaldırıldı

Kamunun kovid genelgesi yürürlükten kaldırıldı
09 Nisan 2022 - 03:30 www.finansgundem.com

Haziran 2021 tarihinde yayımlanan Kovid-19 salgınında normalleşme tedbirlerini içeren genelge yürürlükten kaldırıldı. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan genelge ile, Haziran 2021 tarihinde yayımlanan Kovid-19 salgınında normalleşme tedbirlerini içeren genelge yürürlükten kaldırıldı. Normalleşme sürecinde Sağlık Bakanlığı'nın ve Bilim Kurulu'nun alacağı tedbirler uygulanacak. 

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan 'Kovid-19 Kapsamında Kamu Çalışanlarına Yönelik Tedbirler' konulu genelgeye göre, Haziran 2021 tarihinde yayımlanan 'Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Normalleşme ve Alınacak Tedbirler' konulu genelge yürürlükten kaldırıldı. Yayımlanan genelge ile salgınla mücadelede Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda belirlenen tedbir ve kurallara uyulacağı, kamu kurum ve kuruluşlarında herhangi bir aksaklığa sebebiyet verilmeyeceği aktarıldı.

Günlük veriler açıklandı: 7 bin 120 yeni vaka, 31 vefat

ABD'de Kovid ölümleri 984 bin 571'e yükseldi

DSÖ: Afrika'da Kovid-19 vakaları tespit edilenden çok fazla

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)