BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKamu işçisine iyi haber! İlave ödemeler yatıyor----

Kamu işçisine iyi haber! İlave ödemeler yatıyor

Kamu işçisine iyi haber! İlave ödemeler yatıyor
12 Aralık 2021 - 11:44 www.finansgundem.com

Milyonlarca kamu işçisinin merakla beklediği ilave tediye tutarları belli oldu. İlk 3 taksit ödemelerini alan işçiler yılın son taksitini de haftaya alacak.

Kamu işçileri ve 4D’li sürekli işçilere her yıl ilave tediye yani ikramiye ödeniyor. İşçilere bu yıl ilave tediyenin ilk altı aya yönelik birinci taksiti 29 Ocak’ta, ikinci taksiti 11 Mayıs’ta yatırılmıştı.
 
İlk ikramiye kanundan kaynaklanıyordu. İkinci yarıda ödenecek tediye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından uygun görülmüştü. İkinci altı aya yönelik ikramiyenin ilk taksiti 16 Temmuz’da yatmıştı ve ikinci taksiti ise 17 Aralık’ta yatırılacak.
 
1 MİLYON İŞÇİ ALIYOR
 Böylece ilk üç taksit ödemelerini alan 1 milyona yakın kamu işçileri yılın son taksitini de haftaya alacak. Yeraltı işlerinde çalışanların ikramiyelerinin tamamı ise 24 Aralık 2021’de yatırılacak.
 
4 taksit olarak ödenen tediyenin, her taksitin de 13 günlük ilave ücret yatırılıyor. En küçük tutar 1.102 lira oluyor. Bu tutar asgari ücretteki zamma göre gelecek yıl daha da yükselecek. Belediye şirketlerine geçen taşeron işçilere ise ilave tediye ödemesi yapılmıyor.
(CNN Turk)

Bilgin: Asgari ücretle bayram havası yaratacağız

İşçilerin vergi kesintisini ilgilendiren önemli düzenleme!

Kamu çalışanına 'ek zam' talebi

 

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azılı solcu12 Aralık 2021 16:39

    zammın kamu işçisine değil ,kağıt toplayıcılarına ,apartman görevlilelerine ve hurdacılara yapılması gerekirdi.zira böyle yapılırsa yurttaşlar arasındaki gelir adaletsizliği önlenmiş olur.kominist bir devrim gerçekleşirse yarınlarda her yurttaşın maaşı eşit olucak.kahrolsun faşizm.

  • Ölümde Var12 Aralık 2021 14:27

    Asgari ücret toplantılarıda devam ediyormuş ne garip değilmi meclisde kendilerine zam için 5 saniyede karar verenler konu asgariye gelince günlerce toplantı yapıyorlar,bana bakın açıklama yapılırken dikkat edinde mikrofon yine açık kalmasın,elbette bunların hesabını vereceksiniz insanın kendi günahı ayrı başkalarının vebaline girerek aldığı ise Apayrıdır….!

  • Mg12 Aralık 2021 14:01

    30’luk yumurta 60 olmuş Bim’de, haber değeri yok, bu zaten olan saçmalıklar naber, vay ki ne vay

  • BORSACI12 Aralık 2021 12:14

    10 yıldan beri ek gösterge 3600 çıacak demişti ama bir türlü göstermedi .bir çoguda mezarda yaşayanlarda ümidini kesti.bunların işi gücü yalan dolan.