BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKamera önünde sevişecekler!----

Kamera önünde sevişecekler!

Kamera önünde sevişecekler!
28 Ağustos 2014 - 14:14 www.finansgundem.com

Hollywood'un altın çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie birlikte ilginç bir projeye imza atmaya hazırlanıyor

Ünlü çift Brad Pitt ve Angelina Jolie, senaristliğini ve yönetmenliğini 39 yaşındaki Jolie'nin üstlendiği By The Sea adlı filmde birlikte kamera karşısına geçecek.

US Weekly dergisine konuşan ve filmin kamera arkasında çalışan bir kişinin iddiasına göre çift filmde "çılgın" sevişme sahnelerinde de oynayacak. Angelina Jolie ve Brad Pitt filmi Malta adasında çekmeyi planlıyor. Çekim süresince her zaman olduğu gibi altı çocukları da onlarla birlikte Malta'da kalacak. Daha önce Kan ve Aşk, Unbroken adlı iki uzun metrajlı film yöneten Jolie bir süre önce oyunculuğu bırakıp kamera arkasına yoğunlaşacağını söylemişti. Jolie, şu an üzerinde çalıştığı By the Sea adlı film için de " Deneysel ve bağımsız bir film olacak. Büyük bir aksiyon filmi değil" diye konuşmuştu. Jolie ve Pitt ilk olarak Bay ve Bayan Smith adlı filmde birlikte oynadı. Çiftin aşkı da bu filmin setinde başladı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)