BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKamer Genç: Beni buraya gömün----

Kamer Genç: Beni buraya gömün

Kamer Genç: Beni buraya gömün
22 Ocak 2016 - 21:09 www.finansgundem.com

Türk siyasetinin önemli isimlerinden Kamer Genç ölmeden 4 gün önce vasiyetini açıklamıştı...

Türk siyasetinin renkli ismi Kamer Genç, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Çok sayıda ünlü isim Kamer Genç ile ilgili düşüncelerini Twitter'dan dile getirdi. Gazeteci İsmail Saymaz, Kamer Genç'in 'Ölünce beni buraya gömsünler, ruhum Munzur'da dolaşsın' dediğini aktardı.

Eski Milletvekili Kamer Genç, bir süredir İstanbul'daki özel bir hastanede kanser tedavisi görüyordu. Kamer Genç, akşam saatlerinde hayatını kaybetti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da öğle saatlerinde Kamer Genç'i hastanede ziyaret edip, sağlık durumuna ilişkin, "Allah sağlık versin, 'şifa versin' demenin ötesinde yapacak bir şeyimiz yok. Başka bir şey söylemek çok zor." demişti.

Kamer Genç'in vefatından sonra çok sayıda ünlü isim Twitter'dan düşüncelerini dile getirdi. İşte o tweet'lerden bazıları:

İSMAİL SAYMAZ: Kamer Genç'i Dersim'de seçim zamanı izlemiştim. Munzur'da otururken şöyle demişti: Ölünce beni buraya gömsünler ruhum Munzur'da dolaşsın... Hatırlatayım: Kamer Genç, Meclis'te yemini bozan ilk vekildi. Yemin metnine "işkencecilere karşı mücadele edeceğime" cümlesini eklemişti. İkinci not: Kamer Genç 12 Eylül'den sonra girdiği Danışma Kurulu Meclisi'nde 82Anayasası'na hayır oyu veren tek vekildi

KANAT AKKAYA: Yıl 2010. Kamer Genç'e Meclis'te "Kamerist Gençist Hareket" esprisini açıklıyorum. Güle güle…

NİHAT GENÇ: Son nefesine kadar Cumhuriyet’i savunan, tek kişilik muhalefet! Nur içinde yat…

MANSUR YAVAŞ: Allah rahmet eylesin, taksiratını affetsin. 

UMUT ORAN: Renkli kişiliğiyle siyasete damgasını vuran mücadele adamı Kamer Genç'e rahmet,aileye ve Tuncelilere sabır diliyorum

MUSTAFA BALBAY: Kamer Genç hep soyadı gibi yaşadı. Mücadele gücü yurtseverliği ve heyecanı önünde saygıyla eğiliyorum.

TUNCAY ÖZKAN: Kamer Ağabeyi yitirdik. Son nefesine kadar dimdik durdu, onurlu yaşadı. Tek başına parti denirdi. Başımız sağolsun.

HAYRİ İNÖNÜ: CHP Eski Tunceli Milletvekilimiz değerli insan Kamer Genç'i kaybettik. Hepimizin başı sağolsun.

GÜRSEL TEKİN: Ne desem, onu anlatamam... Hepimizin büyüğü, ağabeyimizi kaybettik... Nur içinde yat Kamer Genç... 

ENİS BERBEROĞLU: TBMM'nin en renkli ve meşhur ismi Kamer Genç veda etti. Düne göre daha renksiz, sessiz ve fakirdir siyaset.

CÜNEYT ÖZDEMİR: Kamer Genç vefat etmiş kendisi hem meclisi hem de canlı yayınların dinamiğini süper kavramıştı. Çok renkli, fırlama ve demokrat bir isimdi..

MUSTAFA SARIGÜL: Ülkemiz siyasetinin renkli simalarından toplumsal konularda duyarlı Kamer Genç abimiz hakka yürüdü Allahım rahmet eylesin...

ENVER AYSEVER: Kamer Genç ölmüş. Çok güzel anılarım olan mert, şakacı ve en önemlisi yürekli insandı. Çok üzüldüm.

PERVİN BULDAN: Kamer Genç'e Allah'dan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.

BEDRİ BAYKAM: Kamer Genç'i ayrıca esprileri, anekdotları, şakaları ve güleryüzü ile hatırlayacağız. Ve tabii iktidara kök söktürmeleriyle...

KEMAL GÖKTAŞ: Kamer Genç en renkli ve mücadeleci siyasetcilerden biriydi. Sevenlerine sabır diliyorum

TUFAN TÜRENÇ: Kamer Genç gibi onurlu, dürüst, hakkı, hukuku koruyan insanlara bu ülkenin çok ihtiyacı var. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın.

EREN ERDEM: 'Tek başına muhalefet' Kamer Genç vefat etti. Allah rahmet eylesin, tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.

ZEKİ KAYAHAN COŞKUN: Renkli, şakacı, bilgi dolu bir insanı daha kaybettik. Bizeyse hiç ders çıkarmadan bir ölüm üzerinden daha ayrışmak düştü.

CAN ATAKLI: Kamer Genç'in ölümünden büyük üzüntü duydum. Sevenlerin başı sağolsun. Yerinin doldurulması zor çok renkli bir siyasetçiydi. hep doğrucuydu

FATİH PORTAKAL: Kamer Genç vefat etti. Allah rahmet eylesin...

ZAFER ARAPKİRLİ: Aylardır en az 5000 kez sosyal medya musalla taşına yatırılan KAMER GENÇ, bugün gerçekten ölmüş. Nur içinde yatsın.

ORHAN AYDIN: Kamer Genç.. Bu kadar renkli ve kendi isyanını kendi yaratan bir politikacı bir daha zor gelir.

AZİZ ÜSTEL: Kamer Genç çok renkli bir adamdı. Beş dakika ciddi konuşmaz konuşturmazdı. Allah rahmet eylesin, ailesinin başı sağolsun..

FERİT DEMİR: Kamer Genç Üniversitede okuyan yüzlerce Dersimli gence eğitim buru veriyordu ölümünden sonra da eşi bu bursları ödemeye devam edecek..

ATİLLA TAŞ: Eski Tunceli milletvekilimiz Kamer Genç abimizi kaybettik, kendisine Allahtan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)