BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKamala Harris: Irkçılığın aşısı yok----

Kamala Harris: Irkçılığın aşısı yok

Kamala Harris: Irkçılığın aşısı yok
20 Ağustos 2020 - 16:25 www.finansgundem.com

ABD Başkanlık yarışında Demokrat Parti'nin başkan yardımcısı adayı olan Harris, Trump için "Trajedilerimizi siyasi silaha çeviren bir başkanımız var. Irkçılığın aşısı yok. Bunun için biz çalışmak zorundayız" dedi

Demokratların başkan adayı Joe Biden'la birlikte, Başkan Donald Trump'a karşı yarışacak olan Demokrat Parti'nin başkan yardımcısı adayı Kamala Harris, Delaware'deki Demokrat Parti Kurultayı'nda adaylığını resmen kabul etti. Koronavirüs salgını nedeniyle az sayıda partilinin katıldığı kurultayda Harris seçmenlere otelin büyük oranda boş olan balo salonundan seslendi.

Babası Jamaikalı, annesi Hint olan Harris, bu makama aday gösterilen beyaz olmayan ilk kadın.

'ABD'yi yeniden canlandıracağız'

BBC Türkçe'nin haberine göre, California senatörü Harris, konuşmasında "korona virüs salgını ve ırksal gerilimin ortasındaki ABD'yi yeniden canlandıracakları" taahhüdünde bulundu.

Ülkenin bir liderlik sorunu yaşadığını ifade eden 55 yaşındaki Harris, "Aralıksız devam eden kaos bizi ortada bıraktı. Kifayetsizlik bizi korkutuyor. Vurdumduymazlık bizi yalnız hissettiriyor. Daha iyisini yapabiliriz ve bunu hak ediyoruz. Amerikan halkına doğruları söyleyeceğiz" dedi.

Dört günlük Demokrat Parti kurultayı bu gece Joe Biden'ın yapacağı konuşmayla sona erecek.

Trump yine yalan söyledi

ABD Başkanı Donald Trump, Harris'in suçlamalarına Twitter mesajıyla yanıt verdi "Harris ona da (Biden'a) ırkçı dememiş miydi? Onun da kifayetsiz olduğunu söylememiş miydi?" dedi.

Harris, geçen yıl Demokrat Parti'nin başkan aday adaylarının katıldığı bir tartışma programında o dönemki rakibi Biden'a "Sizin ırkçı olduğunuza inanmıyorum" demişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)