BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKalın, tarihi zirvenin perde arkasını anlattı----

Kalın, tarihi zirvenin perde arkasını anlattı

Kalın, tarihi zirvenin perde arkasını anlattı
10 Ağustos 2016 - 12:54 www.finansgundem.com

Erdoğan-Putin görüşmesinin perde arkasını anlatan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya ile Genelkurmay Başkanları arasında direkt hat oluşturulduğunu belirtti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarihi Rusya ziyaretine eşlik eden sözcü İbrahim Kalın, St. Petersburg'da yaşananları A Haber yayınında anlattı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü'nün Erdoğan-Putin görüşmesine ilişkin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Öncelikle ikili ilişkilerin Kasım 2015'e götürülmesi ve daha da ileri taşınmasına ilişkin ortak kararlılık gösterildi. Bu yılın sonunda ya da önümüzdeki yılın başında Yüksek Düzeyli İstişaret toplantılarına tekrar başlayacak.

Akkuyu Nükleer Santral'i son yıllardaki en önemli adımlardan birisiydi. Ruslar bu projede stratejik ortak olmak istiyordu. Ruslar'a bu statünün verilmesine karar verildi. 20 küsür milyar dolarlık bir proje bu. Genelkurmay Başkanları arasında Rusya ile direkt hat oluşturuldu. Rusya'ya bu akşam heyet gidecek, heyette istihbarat, Genelkurmay ve Dışişleri Bakanlığı'ndan yetkililer var. Suriye ve güvenlik konuları görüşülecek."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)