BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKaliforniya'da için salgın uyarısı: 8 hafta içinde nüfusun yüzde 56'sına bulaşacak----

Kaliforniya'da için salgın uyarısı: 8 hafta içinde nüfusun yüzde 56'sına bulaşacak

Kaliforniya'da için salgın uyarısı: 8 hafta içinde nüfusun yüzde 56'sına bulaşacak
21 Mart 2020 - 02:16 www.finansgundem.com

Kalifoniya Valisi Newsom, Başkan Trump'tan yardım istedi. 8 hafta içinde nüfusun yarıdan fazlasına virüs bulaşacağını öngördüklerini belirten Newsom, Amerikan Askeri Hastane Gemisinin Los Angeles'e demirlemesini talep etti

ABD'nin Kaliforniya Valisi Gavin Newsom, 8 hafta içinde 25,5 milyonluk eyalet nüfusunun yüzde 56'sına yeni tip korona virüs (Covid-19) bulaşabileceği öngörüsünü bildirerek Trump yönetiminden yardım istedi.

Vali Newsom, ABD basınına yaptığı açıklamada, ABD Başkanı Donald Trump'tan Amerikan Askeri Hastane Gemisinin (USNS) eylül ayına kadar Los Angeles Limanı'na demirlemesini ve Covid-19 salgını ile mücadelede yoğunluğu azaltmasına yardımcı olmasını talep etti.

Kaliforniya'da, 8 hafta içinde 25,5 milyonluk nüfusun yüzde 56'sına yeni tip korona virüs (Covid-19) bulaşabileceğini öngördüklerini ve bu konuda Trump yönetiminden destek istediklerini belirten Newsom, "Bu projeksiyon, Kaliforniyalıların hastalığın yayılmasını yavaşlatmak için harekete geçmelerinin neden bu kadar kritik olduğunu gösteriyor. Eyalet olarak bu zorluğu aşmak için her kaynağını değerlendiriyor ve federal hükümetten bu kavgada yardım istemeye devam ediyoruz." dedi.

Newsom, New York gibi Los Angeles'ın da yoğun nüfuslu olduğunu ve özellikle hastalığın yayılmasına karşı savunmasız olduğunu söyledi.

Son güncellemelere göre Kaliforniya eyaletinde teyit edilmiş 1055 Covid-19 vakası ve 19 ölüm gerçekleşirken New York’ta bu rakamlar 7245 vaka tespiti ve 39 ölüm olarak kaydedildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)