BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaKale Gıda'dan iflas erteleme talebi!----

Kale Gıda'dan iflas erteleme talebi!

Kale Gıda'dan iflas erteleme talebi!
04 Nisan 2016 - 12:33 www.finansgundem.com

Çanakkale merkezli Kale Gıda iflas erteleme talebinde bulundu

Çanakkale merkezli Kale Gıda 1974 yılından bu yana faaliyet gösteren bir şirket. Gıda maddesi ağırlıklı olmak üzere ihtiyaç maddeleri satışı ve dağıtımı yapıyor. Marketlere, bakkallara ürün tedariki yapıyor. Güney Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de 11 ilde 12 bin noktaya ulaşıyor.

419 milyon TL cirosuyla bölgesel bir güç olan Kale Gıda'nın ileriki yıllara dönük de oldukça iddialı hedefleri vardı. Kısa sürede 1 milyar TL ciro hedefi bulunuyordu.

Bu iddialı kuruluşla ilgili geçtiğimiz günlerde üzücü bir gelişme olmuş. Hukuki sorunlar yaşadığı bir müşterisi teminat mektubunu nakde çevirince nakit sıkıntısı baş göstermiş. Bunu gören bankalar da verdikleri teminat mektuplarını geri çağırmaya başlamış. Kale Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Özen de çareyi mahkemeye başvurmakta bulmuş ve iflasın ertelenmesi talebinde bulunmuş. Mahkeme de şirketin iyileştirme projesini uygun görüp şirkete kayyum atamış. Özen ve ekibi bu zor süreçten çıkabilmek için yoğun bir tempoyla çalışıyormuş. (Para Dergisi)

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)