BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKağıthane'de fabrika yangını----

Kağıthane'de fabrika yangını

Kağıthane'de fabrika yangını
13 Haziran 2018 - 15:18 www.finansgundem.com

İstanbul Kağıthane'de bir fabrikada çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor

Kağıthane Cendere'de bulunan bir fabrikada yangın çıktığı yönündeki ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Yanan fabrikadan yükselen dumanlar birçok ilçeden görüldü. Fabrikada havuz malzemeleri üretildiği ve içeride çok miktarda kimyasal maddenin olduğu bildiriliyor. Yangına Seyrantepe, Kağtıhane, Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Bakırköy, Şişli itfaiye ekiplerinin yanı sıra Anadolu yakasından da Ümraniye ve Çavuşbaşı itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Alınan bilgiye göre, Ayazağa Cendere Yolu Çakırlar Sokak'taki fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürerken, çalışmalara havadan da destek veriliyor.

"Karadan toplamda 50 araç, 125 personelle havadan da çalışmalarımız devam ediyor"

CNN Türk'e telefonla bağlanan İstanbul İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan, Ayazağa Cendere Yolu Çakırlar Sokaktaki fabrika yangınının yaklaşık 900 metrekare kapalı alanda olduğunu belirtti.

Özellikle tesisat malzemelerinin yapıldığı bir fabrika olduğunu dile getiren Karahan, "Yanında sunta fabrikası var, oraya da ekip yönlendirdik, sirayet etmesin diye. İki taraftan kısmen kontrol altına alındı. Ormana da herhangi bir sirayet söz konusu değil. Karadan toplamda 50 araç, 125 personelle havadan da çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Karahan, yangının ormana ve diğer fabrikalara sıçramasını engellemek için çalışma yaptıklarını söyledi.

"Kontrol altına alınmış durumda"

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de Kemerburgaz yolundaki yangında herhangi bir can kaybı olmadığını ifade ederek, şu bilgileri verdi:

"İçeriden bilgi almaya çalışılıyor ama yangın kontrol altına alınmış durumda. Hem karadan hem havadan müdahaleler var. Bizim ekipler de orada. Burası havuz üretim malzemeleri üreten bir yer. Burada tam bir üretim yok diye biliniyor. Arkadaşlar onun evraklarına da bakıyorlar. Ruhsatlı bir yer mi? Sarıyer Belediyesi'ne sonradan katılan bir yer, burada ufak tefek böyle yerler var, arkadaşlarımız araştırmalarını yapıyor. Kimyasal malzemeler var. Havuz malzeme üretim ve depolama yeri. Bildiğimiz kadarıyla bir üretim yoktu ama depolanmış malzemelerde bu patlamalar söz konusu olmuş olabilir, sonuçta kimyasal malzemeler."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)