BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKağıthane Devlet Hastanesi tahliye edilecek----

Kağıthane Devlet Hastanesi tahliye edilecek

Kağıthane Devlet Hastanesi tahliye edilecek
28 Şubat 2023 - 14:40 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depreme dayanıksız olduğu tespit edilen, Kağıthane Devlet Hastanesi'nin Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne taşınarak hizmet vereceğini duyurdu.

Kahramanmaraş ve Hatay depremleri sonrası, İstanbul'daki binaların güvenliği konusunda çalışmalar hızlandırıldı. Sağlık kuruluşlarına ait binalardaki incelemeler devam ederken, Kağıthane Devlet Hastanesi'nin depreme dayanıksız olduğu tespit edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kağıthane Devlet Hastanesi'nin Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne taşınarak, hizmet vereceğini duyurdu. Hastanenin iki hafta içinde taşınmasının planlandığı belirtildi. Kararın hastane çalışanlarına da tebliğ edildiği öğrenildi. 

"GÜÇLENDİRME YAPILABİLİR"

Hastaneye gelen Bahattin Bakırhan, "Devlet neye karar verdiyse o iyidir ama şu an burası halk için uygun bir hastane. Depremden sonra yapılan bir hastane. Güçlendirme yapılabilir, hayırlısı neyse o olsun" dedi. Bir başka hasta ise, "Öyle bir sıkıntı varsa boşaltılması daha iyi" diye konuştu.

2000 YILI SONRASI YAPILMIŞTI 

Kağıthane Devlet Hastanesi, 18 Mayıs 2005 yılında Sağlık Bakanlığı ve İBB arasında imzalanan protokol kapsamında inşa edildi. Aynı yılın kasım ayında hastane poliklinik hizmetine başlamıştı.

İÜ-Cerrahpaşa hastanesi kapatıldı

 

İstanbul'un iki büyük üniversitesinden korkutan görüntüler

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)