BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKafa kafaya oynamak isterdik, en büyük üzüntüm bu----

Kafa kafaya oynamak isterdik, en büyük üzüntüm bu

Kafa kafaya oynamak isterdik, en büyük üzüntüm bu
21 Şubat 2018 - 03:27 www.finansgundem.com

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 5-0'lık Bayern Münih mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Bayern Münih'e 5-0 mağlup olarak ağır bir yara aldı. 75 dakika 10 kişi oynayan Kara Kartal'da teknik direktör Şenol Güneş, maç sonrasında en büyük üzüntüsünün skor ne olursa olsun kafa kafaya oynayamamaları olduğunu dile getirdi. 

Grup aşamasını namağlup tamamlayan 4 takımdan biri olan Beşiktaş, tarih yazdığı aşamadan sonra çeyrek final için Bayern Münih'in konuğu oldu. 16. dakikada Domagoj Vida'nın kırmızı kartıyla 10 kişi kalan Kara Kartal, Bayern Münih'e direnemedi ve sahadan 5-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Beşiktaş Teknik direktörü Şenol Güneş, en büyük üzüntüsünün, skor ne olursa olsun kafa kafaya oynayamamaları olduğunu dile getirdi.

Güneş'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bugüne kadar oynadığımız oyunlarla, hak ederek buraya geldik. Devreye kadar direnmeye çalıştık, devre sonunda gol gelince daha rahat oynadı rakip."

"2. yarının bir bölümünden sonra düşmeye başladık, bu da skora olumsuz yansıdı. Bizim için kötü bir sonuç oldu, üzgünüz. Daha güzel bir futbol izlettirmek isterdik ama olmadı."

"Özellikle hücuma çıkarken top kaybı yapıp kırmızı gördüğümüz pozisyon, istediğimiz bir şey değildi ama oluyor böyle şeyler. Daha dikkatli olmalıydık. Hem rakip sahada kendi oyunumuzu gösteremedik, hem de atak yapmalarına izin vermek durumunda kaldık."

"Skor ne olursa olsun kafa kafaya oynamak isterdik ama 15. dakikada 10 kişi kalmış bir takımla bunu yapabilmek zordu. Hakemle ilgili konuşacak bir şeyimiz yok çünkü kendi oyunumuzu oynamak istedik, gücümüz yetmedi. Başka sebeplerle kendimizi avutmak istemiyoruz. Bugün daha iyi futbol oynayabilecek bir ortamımız olmadı, bunu sağlayamadık."

"Lig ayrı bir yarışma, Şampiyonlar Ligi ayrı bir yarışma. Takımın direncine, inancına asla bir şey söyleyemem. Onlarla hep gurur duydum, bugün de gurur duyuyorum. Bugün, özellikle ilk 15 dakikadan sonra iyi niyetle savaşmaları da yetmeyecekti."

"Bayern'in hedefi Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu. Ligi kazanmak için kadro kurmuyor, ligi kazanmak onlar için rutin hale gelmiş zaten. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için kadro kuruyorlar. Biz, iyi bir takıma karşı kendimizi test etme şansımızı kaybettik."

"Hem kendi oyunumuzu gösteremedik hem de rakibin atak yapmasına izin vermek zorunda kaldık. Skor ne olursa olsun kafa kafaya oynamak istedik ama olmadı. En çok üzüldüğümüz şey bu."

Beşiktaş Bayern Münih karşısında tutunamadı: 0-5

 

Vida gözyaşlarını tutamadı

 

Vida'nın kırmızı kartı sosyal medyayı salladı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • başlık konuyu özetlemiş21 Şubat 2018 09:29

    Bayernle kafa kafaya oynayamazsın zaten. En büyük hatan o. Haddini bilerek oynayacaktın. Sonra da 10 kişi defans yapalıma döndün. Bu daha da büyük bir hata oldu.