BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKadir İstekli ve Yusuf Gümüşel hakkında yakalama kararı----

Kadir İstekli ve Yusuf Gümüşel hakkında yakalama kararı

Kadir İstekli ve Yusuf Gümüşel hakkında yakalama kararı
14 Aralık 2022 - 18:43 www.finansgundem.com

6 yaşındaki kızın evlendirilmesiyle ilgili soruşturmada babası Yusuf Ziya Gümüşel ile evlendirildiği Kadir İstekli hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

6 yaşında bir kız çocuğunun imam nikahıyla evlendirip cinsel istismara maruz bırakıldığı iddiası tepkilere neden olmuştu.

Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G., ‘6 yaşında imam nikâhıyla evlendirildiğini ve cinsel istismara maruz kaldığı’nı belirterek şikâyetçi olmuştu. İddialarla ilgili İstanbul Anadolu Başsavcılığı’nın iddianamesi 30 Ekim’de tamamlandı. İddianamede şimdi 24 yaşında olan H.K.G.’nin anne ve babası tecavüze göz yummakla suçlandı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Kadir İstekli ve Yusuf Gümüşel hakkında yakalama kararı verildi.

AİLE BAKANLIĞI MÜDAHİL OLDU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, davaya müdahil olunduğunu açıklamıştı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Bakanlığımızca süreç yakından takip edilerek, bundan önce olduğu gibi ilerleyen dönemde de mağdura her türlü hukuksal destek verilecektir” denilmişti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim çakır14 Aralık 2022 21:37

    Memleketi ne hale getirdiler. Bunlarda utanma, ahlak ve Allah korkusu yok. Ülkede ne kadar dini cemaat, tekke varsa hepsini kapatmalı, şeytani yuvaları dağıtmalıyız.