BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKadir İnanır yoğun bakımda tedavi altına alındı----

Kadir İnanır yoğun bakımda tedavi altına alındı

Kadir İnanır yoğun bakımda tedavi altına alındı
20 Kasım 2021 - 21:22 www.finansgundem.com

Muğla'da rahatsızlanan 72 yaşındaki ünlü sanatçı Kadir İnanır, Denizli'de tedavi altına alındı.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanan Kadir İnanır, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine getirildi.

Hastanenin yoğun bakımında kontrol altına alınan İnanır'ın beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı belirtildi. Vücudunun yüzde 80 felç riski taşıdığı bildirilen İnanır’ın bir süre yoğun bakımda takip edileceği, duruma göre ameliyat edileceği öğrenildi.

'KENDİSİNİN DURUMU İYİ OLUP, TETKİKLERİ DEVAM ETMEKTEDİR'

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alınan İnanır'ın durumu ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Çok değerli sanatçımız Kadir İnanır’ı Üniversitemiz Hastanesinde misafir ediyoruz. Kendisinin durumu iyi olup, tetkikleri devam etmektedir. Türk sinemasının değerli ismini hekimlerimizin gözetimi altında bir müddet daha misafir edeceğiz.

YEĞENİNDEN AÇIKLAMA

Öte yandan, Kadir İnanır'ın yeğeni Levent İnanır'dan dayısının sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi. Levent İnanır, felç riski ve yoğun bakım iddialarının gerçek olmadığını belirterek sözlerine şunları ekledi: "Dayı, sarı nokta nedeniyle yeni bir operasyon yaptırmıştı. Oradan bir pıhtı atması oldu, ama kan sulandırıcıyla sorun halloldu."

Ünlü oyuncu Meltem Cumbul da sosyal medya hesabından Kadir İnanır'ın durumu hakkında şu paylaşımda bulundu: "Kadir İnanır'ın herhangi bir hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Durumu stabil olmakla birlikte yalnızca tedbir amaçlı olarak doktorlar tarafından müşahade altında tutulmaktadır. Yanıltıcı bilgilendirmelere itibar edilmemesi kendisi ve ailesinin ricasıdır."

Avrupa'da son bir yılda et tüketimi azaldı

Türkiye'de bugün: 201 ölüm, 23 bin 347 yeni vaka

Bitlis'te mevsimin ilk karı

 

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nuri21 Kasım 2021 22:10

    Hamsi yesin.zencifil içsin.turp gibi olur.Allah şifa versin.

  • Mucise Reis ; (21 Kasım 2021 10:21

    önemli. tansiyon proglemi olan, hap ilaç kulanan biri damar larına baktırmalı. damarlarda neden akış yavaş ? yad kalp demı sorun diye... damarlarda tıkanma vb var ise genellıkle BOYUNDA ŞAHDAMARDA oluyor. Fakat çoğu doktor buna bakmaz. ultrason ile rahatlıkla bakılıyor. ama ihmal edılıyor 5 dk lık kontrol. kan akışı o tıkanıklıkları topalr atar damar ile gezdırırken vucutta beyınde ınce damarlarda o tıkanıklıklar geçemeyerek onemlı beyın komutlarını ıptal edebılıyor. o bakımdan önce anjıyo yapılmalı, anjıyo kontrolde gereklı ılaçlar yaızlır ama ŞAH DAMAR BOYUN İLLAKI ULTRASONLA bakılmalı: Doktor muhabbetınde buraya .çoğu kişi atlıyormuş denıldı. etrafınızda varsa soylersınız. kan ınceltıcı vb verılıyor bıde tıkanma belırlı oranda kan basıncı ıle tınanık koktadan pıhtı kopartıyor bir yerde o takılıyor sonra beyın komut ıptal ve fenç. ilk 2 saat mudehalede durum kontrol altına alınabılır

  • Mucise Reis ;)21 Kasım 2021 21:46

     Hasta olunca doktora gitme.. hasta olunca ılaç kullanma... kovid olsa da aşı olma.. :D kuş giribi gelse de önlem alma...antibiyotuk kullanma.. nasıl olsa ECEL :D .ahaha Allah OKU emrini vermiş, gir google oku, araştır, öğren, etrafına faydalı birey ol. hiç olmadı İslami kitabımızı oku oradaki ilim bilim ifran ve adelet anlayışını analrsın. köt cahil olmuş, onun bunun lafla anlattıklarının peşinden koşuyorsun yada zaman makınası ile türkiyeye gelmiş 1755 yılından yazıyorsun :D hahaha cehalet akıyorrr Ahmet özbir senden

  • Bir yorum21 Kasım 2021 16:38

    Ecel geldi mi alır götürür saçmalayıp durma!   Şimdiden tövbe etmeye başla.  

  • Tatar ramazan21 Kasım 2021 09:01

    BURADA VURULACAK BİRİSİ VARDI.. ONUDA BENN VURDUM.

  • ...21 Kasım 2021 07:31

    Rol arkadaslarina sürekli mesaj çektiği iddia edilmişti.neyse

  • azılı solcu20 Kasım 2021 22:57

    türkiye bu yiğit adamın kıymetini bilmeli ,akil adamlar gurubunun devrimci liderine sahip çıkmalıdır.

  • Erol g.20 Kasım 2021 22:30

    60 DAN SONRA YAŞ İLERLEDİKÇE İNSANI GÜÇLÜ/DİNÇ TUTACAK FİZİKİ BIR İŞ DE YAPILMAYINCA METOBOLİZMA YAVAŞLAMAYA KASLAR DA ERİMEYE BAŞLIYOR GENÇLİK YAŞLARINDA METABOLİZMANIN ÇOK HIZLI ÇALIŞMASI ÖNLENMEYE ÇALISILMALI 60 DAN SONRA DA METABOLİZMANIN YAVAŞLAMASİ ÖNLEMEK İÇİN UZUN SÜRE HAREKETSİZ KALINMAMALIDIR