BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKadın teröristlerden kan donduran itiraflar----

Kadın teröristlerden kan donduran itiraflar

Kadın teröristlerden kan donduran itiraflar
25 Şubat 2019 - 06:13 www.finansgundem.com

Güvenlik güçlerine teslim olan kadın teröristler, örgüt içinde sapıklığa karşı koyanların cezalandırıldığını söyledi

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne teslim olan kadın teröristin itirafları kan dondurdu. Güvenlik güçlerine teslim olan F.T. adlı terörist, verdiği ifadesinde, örgütte kadın olmanın zorluklarını anlatarak üst düzey örgüt mensuplarının tamamen kendi sapkın istekleri doğrultusunda cinsel ilişki yaşadıklarına birçok kez şahit olduğunu söyledi.

Özellikle elebaşlarının sürekli örgütteki kadınların peşinde olduğunu, kadınları ve çocukları her fırsatta taciz etmeye çalıştıklarını, sürekli sapkın filmler izlediklerini, bu durumun tüm kadın teröristleri çok rahatsız ettiğini ve bu nedenle de kaçışların giderek arttığını belirtti.

“Sapıklığa karşı koyanlar cezalandırılıyor”

Kadın teröristlerin, sözde liderlerin cinsel isteklerine karşı çıkmaları ya da kabul etmemeleri halinde ya ajan olarak suçlandıklarını ya da benzer şekilde ithamlarla teşhir edildiğini ve sonunda cezalandırıldıklarını ifade etti. “Ahlaksız motivasyon” Cinselliğin sözde liderler için bir ayrıcalık olduğunu anlatan terörist, bu durumun alt düzey erkek teröristler için gizliden bir motivasyon aracı olarak kullanıldığını, bu beklentiyle ve hevesle sağ kalamayacakları eylemlere gönderildiklerini söyledi. (Akşam)

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gnçlk :)25 Şubat 2019 11:41

    ne bekliyordunuz. ya para, ya cinsellik, ya sözde örgütte küçük küçük rütbeler  verilerek, gerçek hayatta hiç bir statüsü olmayan gençlerin, büyük bireyler, büyük kişiler olmuş havası yaratılıyor. ilgili kişi köyüme yada evime dönsem, etrafında ne 1 kişi var, ne lafım geçiyor, ne yapacak adam akıllı iş yok diye, burada terörsitçilik oynuyor, kendini bir statüde önemli bir mevkide zannediyor. bu örgüt gençleri büyük kişiler, şahsiyetler gibi gösterip, emir kademe oluşturuyor. böylece büyük kişi oldugunu ve dahada örgütte büyüme peşinde koşması gerektiğini düşünüyor cahil kandırılan gençlerimiz. örgüt PSİKOLOJIK alanı iyi kullanyor anladıma göre, okullarda  ortaokul- LİSEDE BU ALANI kapatacak dersleri MEB getirip zorunlu kılmalı kanısındayım. bu alandaki AÇIĞI TERÖR ÖRGÜTLERİ, bazısı din, bazısı statü  vererek kullanıyor...sosyolojı-psikolojı derslerine konu ilavesi yapılmalı bence