BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKadın girişimcilere ve adaylarına fırsat----

Kadın girişimcilere ve adaylarına fırsat

Kadın girişimcilere ve adaylarına fırsat
10 Eylül 2018 - 16:26 www.finansgundem.com

BizBizze 2018 Sonbahar Girişimcilik Programı girişimcilerini bekliyor...

BizBizze 2018 Sonbahar Girişimcilik programı kendi işini kurmak ya da kurmuş olduğu işi güçlendirmek isteyen kadın girişimcilerin başvurularını almaya başladı.

2017’nin son aylarında kurulan BizBizze Kadınlar için Fikir ve Destek Derneği, kadınları hem sosyal alanda hem de istihdam ve girişimcilik alanında desteklemek amacıyla çok yönlü programlar düzenlemeye ve kadın girişimcileri buluşturan etkinlikler yapmaya devam ediyor.

Tamamen ücretsiz olan, 1 Ekim-30 Kasım tarihleri arasındaki programa İstanbul’da yaşayan, en az lise mezunu, 18 yaş üstü girişimci ya da girişimci adayı kadınlar başvurabilecek.

BizBizze Girişimcilik programıyla bu dönemde de kadın girişimcilere ve girişimci adaylarına sıkı bir girişimcilik eğitimi sunarken, bu eğitimi rehberlik, danışmanlık, koçluk ve mentorluk ile destekleyecek. Yaklaşık 6 hafta, haftada iki gün sürmesi planlanan 112 saatlik bir eğitim programı, 6’şar seanslık koçluk ve mentorluk hizmetini de kapsıyor. Kadın girişimci ve girişimci adaylarına ihtiyaç duydukları konularda danışmanlık hizmeti de verilecek. 

BizBizze 2017 yılında Girişimcilik programıyla işini kurmak isteyen 103 kadının, istihdam programıyla iş arayışındaki 100 kadının hayatına dokundu. Bu programlar kapsamında girişimci adayları 86 saat eğitim alırken, istihdam programı katılımcıları da 56 saat eğitim aldı. BizBizze programının özgün yanlarından birisi sadece eğitimle sınırlı olmaması. Programla, eğitimlerin yanı sıra rehberlik, koçluk, mentorluk danışmanlık hizmetleriyle kadınların kapsamlı bir desteğe erişmesi ve kişisel olarak da güçlendirilmesi hedefleniyor. 2017’de yolu BizBizze’den geçen 37 kadın kendi işini kurarken 48 kadın ise iş bularak ekonomik hayata katıldı. Üstelik bu başarı BizBizze’nin “Birlikte. Daha Güçlü” çağrısına kulak veren alanında profesyonel eğitmenlerin, koç ve mentorlerin gönüllü çabasının bir sonucu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)