BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKadın CEO 875 bin TL dolandırıldı!----

Kadın CEO 875 bin TL dolandırıldı!

Kadın CEO 875 bin TL dolandırıldı!
26 Ağustos 2013 - 19:10 www.finansgundem.com

Kendisini polis, savcı, MİT ajanı olarak tanıtan kişiler bir kadın CEO'yu dolandırdı

Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, CEO yanında getirdiği paraları Şişli’deki bir çöp kutusuna atıyor. Şebeke üyelerinden biri CEO’nun ayrılmasından hemen sonra gelerek parayı alıyor. CEO’yu aynı gün bir kez daha arayan şebeke üyeleri evdeki altınları da getirmesini istiyor. CEO 500 bin TL’lik altını da aynı çöp kutusuna bırakıyor.
EMEKLİ MEMUR DOLANDIRICI KURBANI
Polisin el koyduğu güvenlik kamerası kayıtlarında, dolandırıcıların çalışma yöntemleri açıkça görülüyor. İlk görüntü Kadıköy’de çekilmiş. Emekli memur H.E., telefonda çok önemli bir soruşturmada adının kullanıldığını söyleyen MİT görevlisine inanarak elindeki para dolu poşetle bir parka geliyor. Bu sırada cep telefonuyla konuşan H.E. içerisinde 80 bin dolar bulunan poşeti bir çöp kutusuna bıraktıktan sonra hızlı adımlarla uzaklaşıyor. Kadının uzaklaşmasından hemen sonra bir kişi çöp kutusunun yanına giderek poşeti alıyor.
CEO’YU SÖZDE SAVCI ARAMIŞ
İkinci görüntü ise Şişli’den. Bir şirketin kadın CEO’sunu arayarak savcı olduğunu söyleyen şebeke üyesi isminin terör örgütü tarafından kullanıldığını iddia ediyor. Sözde savcı kimlik bilgilerini vererek CEO’yu ikna ediyor. CEO bankadan çektiği 375 bin TL’yi Şişli’deki bir parka götürüyor. Bu sırada telefonla konuşan CEO torbayı çöpe bıraktıktan sonra parktan ayrılıyor. Şebeke üyeleri poşeti alarak uzaklaşıyor. Ancak CEO bir kaç saat sonra parka başka bir poşetle dönüyor. Poşette tam 500 bin TL’lik altın var. Kadın CEO bu poşeti de çöp tenekesine bırakıyor. Şebeke üyeleri bu poşeti de kadının ayrılmasından hemen sonra alıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)