BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKadıköy'ün boğasını Laziolu yaptılar!----

Kadıköy'ün boğasını Laziolu yaptılar!

Kadıköy'ün boğasını Laziolu yaptılar!
11 Nisan 2013 - 14:27 www.finansgundem.com

UEFA'da bu akşam oynanacak maç öncesi yaşanan olay Fenerbahçelileri çileden çıkardı...

Kadıköy Altıyolda’ki ’Boğa’ heykeli bugün yapılacak olan Lazio-Fenerbahçe maçı öncesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından mavi-beyaza boyanarak üzerine Lazio yazıldı. Boğa heykeli belediye ekipleri tarafından kısa sürede temizlenerek eski haline getirildi.
UEFA Kupası’da bu akşam İtalya’da oynanacak Lazio-Fenerbahçe maçı öncesinde Altıyol’da bulunan ’Boğa’ heykeli, gece kimliği belirsiz kişiler tarafından üzerine Lazio yazılarak bu takımın renkleri olan mavi-beyaza boyandı. Sabah işe giden vatandaşların haber vermesi üzerine Kadıköy Belediyesi temizlik ekipleri kısa sürede heykelin yanına gelerek üzerindeki boyaları ve yazıyı temizledi.
Heykelin bulunduğu yerin karşısında bulunan bir esnaf "Geceden olmuş. Boğa’nın üzerinde lacivert-bayaz Lazio yazıyordu. Belediyenin ekipleri sabah gelip sildiler. Alışkınız bunlara büyük ihtimalle Galatasaraylılar yapmıştır. Ben de Galatasaraylıyım. Real Madrid maçı öncesinde de ’Hala Real Madrid’ yazıyordu" diye konuştu. UEFA kupasındaki İstanbul’daki ilk maçı 2-0 alan Fenerbahçe bu gün yarıfinal biletini almak için Lazio ile karşı karşıya gelecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)