BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKadıköy'de Trabzon bayrağı açılınca...----

Kadıköy'de Trabzon bayrağı açılınca...

Kadıköy'de Trabzon bayrağı açılınca...
03 Şubat 2015 - 20:38 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 6. ve son hafta maçında Bayburt Grup Özel İdare ile karşılaşırken tribünlerde gerilim vardı.

Bu sezon tribünleri dolduramayan Fenerbahçe, Kadıköy'de taraftara hasret kaldı. Bayburt karşısında da tribünler boş kaldı. Bayburtlu futbolseverler ise takımlarını desteklemek için konuk takım taraftarlarına ayrılan bölümü doldurdu.

Bayburt için Ayrılan 12 bin 500 biletin büyük bir bölümü tükendi. Bunun üzerine Migros kale arkasının da kapıları açıldı ve bu bölüme de çok sayıda Bayburt takımını destekleyen taraftar giriş yaptı.

Öte yandan Bayburt taraftarının maçtan önce "Bize her yer Trabzon" tezahüratı yapması kısa süreli gerginlik yaşanmasına neden oldu.

TRABZONSPOR BAYRAĞI OLAY YARATTI!..
Trabzonspor forması ile Bayburt taraftarı arasına giren Trabzonsporlu bir taraftarın maç başlamadan önce İstiklal Marşı sırasında astığı bayrak, stat görevlileri tarafından hemen alınırken, bu taraftarı önce Bayburtlular uyardı, daha sonra ise stat güvenliği taraftarı tribünden çıkardı. Bu arada Bayburtlular arasında Fenerbahçeli az sayıda taraftarların da yer aldığı görüldü. El ele, omuz omuza takımlarını desteklediler. Bayburtluların yer aldığı Migros kale arkasında yaklaşık 10 bin taraftar yer alırken, Fenerbahçe tribünlerinde ise toplamda 2 bin kadar Fenerbahçe taraftarı dağınık olarak çeşitli tribünlerde oturdular.

KAĞIT BİLET DE SATILDI
Bu karşılaşma için sadece Passolig uygulaması değil kağıt bilet uygulaması da yapıldı. Bu durumu fırsat bilet Bayburt Taraftarları Kadıköy'ü kendi evlerine çevirdiler. Öte yandan bu hafta sonunda Trabzonspor ile başlayacak seride Fenerbahçe, kısa sürede Beşiktaş ve Galatasaray ile karşılaşacak. Bu maçlar öncesinde Fenerbahçeli taraftarların takımlarına sahip çıkıp destek olmaları bekleniyor. Şampiyonluk yolundaki bu zorlu maçlar öncesinde tribünlerin geçen yıllarda olduğu gibi yeniden dolması bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)