BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKadıköy'de olay pankart!----

Kadıköy'de olay pankart!

Kadıköy'de olay pankart!
25 Ekim 2015 - 21:16 www.finansgundem.com

"Hakim: Yaz kızım 2010-2011 şampiyonu Fenerbahçe, sekizincisi 6alatasaray...Nokta"

Fenerbahçeli taraftarlar derbi maçta yaptıkları koreografiyle görsel bir şova imza attı.

Maçın başlamasına kısa bir süre Okul Açık Tribünü'ndeki taraftarlar ellerindeki kartonları kaldırarak Fenerbahçe amblemi ve ay-yıldızlı Türk bayrağının görselini oluşturdu. Ayrıca Fenerium Tribünü'ndeki taraftarlara da Türk ve Fenerbahçe bayrakları dağıtıldı.

Fenerbahçeli taraftarlar, açtıkları pankartlarla Galatasaray'a göndermelerde bulundu. Sarı-lacivertli taraftarların, özellikle Maraton Tribünü'nde açtıkları "Hakim: Yaz kızım 2010-2011 şampiyonu Fenerbahçe, sekizincisi 6alatasaray...Nokta" yazılı pankart dikkati çekti. Bu pankartın altında ise taraftarlar ellerindeki kartonları kaldırarak "Game Over (Oyun Bitti)" koreografisini oluşturdu.

Fenerbahçe taraftarı pankartta sekizinci yazını kırmızı yazarken Galatasaray yazısında "G" harfi yerine ise 6 Kasım 2002 yılındaki 6-0'lık maça göndermede bulunarak "6alatasaray" yazdı.Fenerbahçe taraftarı Pankartın sonundaki "Nokta" yı ise diğer ezeli rakiplere gönderme yaparak siyah-beyaz, bordo-mavi ve yeşil-beyaz yazdı.

Bütün biletleri tamamen tüketen sarı-lacivertli taraftarlar, tribünlerin tamamını doldurdu. Maçı 50 bine yakın Fenerbahçeli taraftar izlerken, Galatasaraylı taraftarlar iki kulüp arasında yapılan anlaşma gereği derbiyi tribünden takip edemedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)