BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKadıköy'de kazanan yok----

Kadıköy'de kazanan yok

Kadıköy'de kazanan yok
16 Şubat 2019 - 21:11 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe ile Atiker Konyaspor 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe ile Atiker Konyaspor arasında oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

11. dakikada Dirar'ın pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Zajc'ın sol ayağıyla arka direğe vuruşunda kaleci Serkan topu son anda çeldi. Atağın devamında Atiker Konyaspor savunması topu uzaklaştırdı.

36. dakikada Atiker Konyaspor öne geçti. Skrtel'in orta sahadaki hatasıyla topu kapan Milosevic, topu arkadan bindiren Fofana'ya aktardı. Rakip yarı sahanın ortalarından aldığı topla savunmanın üzerine giden Fofana'nın, Sadık Çiftpınar'dan sıyrıldıktan sonra ceza sahası içine girerek arka direğe yaptığı plase vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1.

43. dakikada Valbuena'nın hücum yönünün sağından kullandığı köşe vuruşunda altıpasta Slimani'nin kafa vuruşunda top farklı şekilde auta gitti.

45+1. dakikada Fenerbahçe beraberliği yakaladı. Dirar'ın sağdan etkili ortasına ön direkte şık bir dokunuş yapan Jailson'un vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-1.

Karşılaşmanın ilk yarısında başka pozisyon olmadı ve takımlar soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Seyirci 17 Şubat 2019 10:08

    Süleymanni kadro dışı kalmalı sahada nerede duracağını bilmiyor ya soldado oynamalı yada yada kalabalık ortasaha şeklinde Ayew santrfor oynayabilir. Kanatlardan ısrarla sıfır çizgiye inilmeli ve bol bol sut çalışması ve gol atma calişmasi ve kanatlardan çizgiye inip dışarıya çıkarma çalışması yapılması gerekiyor. Sıkrtel uyarılması ve daha bir coşkuyla oynanması, Mosses in çok daha fazla antrenman yapması güçlü olması lazım inşallah

  • atakan17 Şubat 2019 01:41

    Ersun hoca bu işler söz konusu fenerbahçe ise geresi teferruattır kilişe sözler demekle  yürümüyor. Şunu yapacam bunu yapacam diyorsun hani ne  yaptın.  Ben neticeye bakarım haticeye değil.

  • Ali efendi fenerliysen istifa et17 Şubat 2019 00:44

    Bak Bursa seçime gidiyor sen sadece laf üretiyorsun 2. Devre fikstürde lider olucaz dedin noldu transferler ortada taraftarlarin hali ortada ama sen yine çikar marttan sonrasıni göremiyoruz dersin sen bırak gören biri gelir Ali efendi

  • Fenerbahçe KÜMEYE 17 Şubat 2019 00:37

    Avrupaya da gidemiyor vizyona bak be furbolcular beni alin beni alın diye birbirini çiğneyecek Ali transferde yapamıyor comolli izin vermez

  • ALAATTİN CAMGÖZ16 Şubat 2019 23:34

    ASIL COMİLİ NİN İŞİNE SON VERECEKSİN.NEREDEN BULDUNUZ BU YETENEKSİZ FUTBOLCULARI.İLKOKULA GİDEN ÇOÇUKLARI COMİLİ NİN YERİNE GETİRSEN BUNDAN 10 KAT DAHA İYİ OYUNCULAR BULURLAR İDİ.HASAN ALİ KALDIRIM, MEHMET EKİCİ, ŞENER, ALPER BUNLAR FUTBOLCUMU ARKADAŞ HELEKİ YABANCILAR TAM ALLAH LIK ALİBEYLER.RAHMETLİ KEMAL SUNAL I BU TAKIMA KOYSAN EN AZ ÜÇ BEY ATAR İDİ.OLAN ÇOK İYİ NİYETLİ ALİ KOÇ A OLDU.KÜME DÜŞMEZSE İYİ OLUR.ÇÜNKÜ KİMİN KÜME DÜŞECEK DİYE KESİN BİR ŞEY YOKTUR.RİZE Yİ GÖRMÜYORMUSUNUZ İKİNCİ YARIDA ADAMLAR SERİYE BAĞLAYIP ÜSTE ALTLADILAR.ARTIK BÜYÜK TAKIMLARA TORPİLDE YOKTUR.VAR SİSTEMİ VARKİ HAKEMLERİN HATA PAYI ARTIK SIFRA YAKIN OLMASINDAN DOLAYI FENERE TORPİL YAPAMAZLARDA.

  • ERDİ16 Şubat 2019 22:47

    Yuh olsun Fenere,,10 kişilik konyayı yenemedi.