BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKadıköy'de 'Güneydoğu' gerginliği----

Kadıköy'de 'Güneydoğu' gerginliği

Kadıköy'de 'Güneydoğu' gerginliği
16 Aralık 2015 - 20:48 www.finansgundem.com

Güneydoğu'da yaşanan olaylara tepki göstermek için toplanan grubun basın açıklaması sırasında, polis ile eylemciler arasında gerginlik yaşandı.

Ezilenlerin Sosyalist Partisi'ne (ESP) üye yaklaşık 30 kişi saat 18.00 sıralarında Kalkedon Meydanı'nda toplandı. Türkçe ve Kürtçe sloganlar atan grup, Güneydoğu'da yaşanan olayları protesto etti. “Katliamlara karşı direneceğiz, Kürt halkının yanında olacağız" yazılı pankart açan grup basın açıklaması yaptı. Açıklama sırasında, polis, gruba kanunsuz eylem yapıldığını belirterek, dağılmaları  konusunda uyarıda bulundu.

POLİS İLE EYLEMCİLER ARASINDA TARTIŞMA YAŞANDI
Uyarının ardından eylemciler ile polis arasında ufak çaplı tartışma yaşandı. Polis, kendileri ile tartışmaya girenleri iterek uzaklaştırdı. Yaşanan olayı gören bazı vatandaşlar, meydanda bulunan bir binanın penceresinden “Kahrolsun PKK" sloganı attı. Daha sonra grup olaysız şekilde dağıldı. Eylem için polis tarafından alınan geniş güvenlik önlemleri ise dikkat çekti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)