BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKadıköy'de bornozlu protesto----

Kadıköy'de bornozlu protesto

Kadıköy'de bornozlu protesto
28 Eylül 2014 - 17:08 www.finansgundem.com

Suların 4 gündür kesik olduğunu söyleyen Kadıköylüler, gündelik ihtiyaçlarını giderebilmek için su kuyruğun girdi

Söğütlüçeşme caddesi üzerinde bulunan içme suyu hattındaki boruda meydana gelen arıza nedeniyle Kadıköy’de sular kesildi. Kadıköylüler sularının 4 gündür söylüyor. Kadıköy Belediyesi suların kesik olduğu bölgelerde yaşayanların ihtiyaçlarını gidermek için harekete geçti, 5 noktada tankerlerle su dağıttı. Belediyenin dağıttığı kuyu suyunu almak için ellerinde damacanalarla su sırasına girenler, "sular 4 gündür kesik, boruda arıza olduğunu söylüyorlar" dedi. Su almaya gelen Seher Kadıoğlu ise "perşembe gününden beri sular kesik, kesinlikle oyalama taktiği uygulanıyor. Sebep olarak arızayı gösteriyorlar" diye konuştu.

EKİPLER ARIZA NOKTASINDA ÇALIŞIYOR

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler kesintiye neden olan arıza yerinde çalışmalarını sürdürüyor. Söğütlüçeşme caddesi üzerinden geçen hatta yeni bir boru eklenmeye çalışılıyor. İSKİ’nin sitesinde Caferağa mahallesi’nde bir şebeke arızasının duyurusu yer alıyor. Duyuruda arızanın bugün 20.00 sıralarında bitirilmesinin planlandığı bildiriliyor.

BORNOZLU EYLEM

"Caferağa Dayanışması" isimli grup’da Moda Parkı’nda bir araya gelerek suların akmamasını protestı etti. Grup, "TOMA’ya değil Moda’ya su"ve "Susma Sustukça sular hiç gelmeyecek" şeklinde slogan atarken, bazı eylemcilerin ise bornozla eyleme katılması dikkat çekti. Bornozla eylem yapan vatandaşlar, 4-5 gündür suların kesik olması nedeniyle böyle bir eyleme katıldıklarını belirtti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)