BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKadıköy Altıyol'daki kafeler yıkıldı----

Kadıköy Altıyol'daki kafeler yıkıldı

Kadıköy Altıyol'daki kafeler yıkıldı
07 Şubat 2016 - 14:00 www.finansgundem.com

İstanbul'un Kadıköy ilçesi Altıyol meydanındaki bazı kafeler sabah saatlerinde Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından yıkıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait arsa üzerindeki 3 işyerinin boşaltılması için hukuki süreç başlatmıştı. Mahkeme sürecinin tamamlanmasından sonra tahliye işlemlerine başlayan belediye, arsa üzerindeki kiracılara tebligat yaptı. 

Bugün erken saatlerde Altıyol Meydanı'na gelen yıkım ekipleri önce içerdeki eşyaları dışarıya çıkardı. Daha sonra iş makinalarını devreye sokan belediye ekipleri kafeleri tamamen yıktı.

İş makinalarıyla kullanılamaz hale getirilen kafelerin yerine ise yeşil alan pankartı asıldı. Kameralara açıklama yapmak istemeyen işyeri sahipleri sokağa bırakılan eşyalarını yıkım alanından çıkarmak için büyük çaba gösterdi. Yıkım sırasında Bahariye Caddesi trafiğe kapatılınca tramvay seferleri de bir süre yapılamadı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)