BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Kaçtı' denilen Zelenskiy, sokaktan meydan okudu----

'Kaçtı' denilen Zelenskiy, sokaktan meydan okudu

'Kaçtı' denilen Zelenskiy, sokaktan meydan okudu
25 Şubat 2022 - 21:56 www.finansgundem.com

Zelenskiy, "Ülkeden kaçtı" iddialarına Kiev sokaklarından "Biz buradayız, ülkemizi savunuyoruz" ifadeleriyle yanıt verdi

Rusya'nın işgali altında olan Ukrayna'dan kaçtığı iddia edilen Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, hakkındaki iddiaları başkent Kiev sokaklarında çektiği bir videoyla yanıtladı. Zelenskiy, "Buradayız, Kiev'deyiz. Ukrayna'yı savunuyoruz" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün sabah Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Bu kararın ardından Rus ordusu farklı noktalardan ülkeye girdi, Ukrayna'nın dört bir yanında bombalar patladı, füze saldırıları gerçekleştirildi. Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski, ülkelerini savunacaklarını belirtip seferberlik ve sıkıyönetim ilan etti.

KİEV SOKAKLARINDAN PAYLAŞTI

Hakkındaki ülkeden kaçtığı iddiaları sosyal medyadan yanıt veren Zelenski, başkent Kiev sokaklarından bir video paylaşarak "Herkes burada, Cumhurbaşkanı da burada. Çok yaşa Ukrayna, kahraman askerimiz çok yaşasın" dedi.

"BURADAYIZ, ÜLKEMİZİ SAVUNUYORUZ"

Videoyu Instagram hesabından paylaşan Zelenski, halkına "Buradayız, Kiev'deyiz. Ukrayna'yı savunuyoruz" mesajı da verdi.

NATO Ukrayna'ya hava savunma sistemi dahil daha fazla silah verecek

 

Alman istihbarat başkanı için Ukrayna'da özel operasyon

 

Putin'den Ukrayna'da darbe çağrısı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)