BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKaçırılan Türk işçilerden haber var!----

Kaçırılan Türk işçilerden haber var!

Kaçırılan Türk işçilerden haber var!
03 Eylül 2015 - 08:15 www.finansgundem.com

Bağdat'ta kaçırılan Türk işçilerinden haber var. Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, kaçırılan Türk işçiler hakkında açıklama yaptı

Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Türk işçileri kaçıranlara terörist muamelesi yapılması talimatı verdiğini söyledi.

Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, yaptığı yazılı açıklamada, "Bugün (dün) Bağdat'ta kaçırma eylemi gerçekleştirenlere terörist muamelesi yapılması talimatı verdim" ifadesini kullandı.

ÜLKEYİ TEHLİKEYE ATIYORLAR

Açıklamasında yolsuzluk ve yolsuzluk yapanlara karşı mücadelede gevşek davranmama sözü veren İbadi, onların (yolsuzluk yapanlar) kendilerine dokunduğu için reformları hafife almaya ve ülkenin durumunu tehlikeye atmaya çalıştıklarını kaydetti.

HEPSİNİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ

Ülkedeki makamların ve her şeyin alaşağı edilmesi için bir kampanya bulunduğunu dile getiren İbadi, kendilerinin yolsuzluk yapanları ortadan kaldırarak reforma devam edeceklerini, reformların hiç bir kimseyi hedef almadığını, milletvekilliği döneminden beri yolsuzluğun meşrulaştırılmasına karşı olduğunu aktardı.

TÜRK İŞÇİLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Bağdat'ın Sadr bölgesinde önceki gece Türk müteahhitlik firmasına bağlı çalışan 18 Türk işçi, kim oldukları belirlenemeyen üniformalı bir grup tarafından kaçırılmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)