BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKablolar çalınınca mahalleli internetsiz kaldı----

Kablolar çalınınca mahalleli internetsiz kaldı

Kablolar çalınınca mahalleli internetsiz kaldı
03 Eylül 2022 - 10:52 www.finansgundem.com

Kabloların çalınması nedeniyle iki haftadır internete giremeyen Sarıyerliler, okullar açılmadan önce sorunun çözülmesini istedi

Sarıyer Çayırbaşı Mahallesi'nde iki hafta önce internet kablolarını çalındı. Mahalleli defalarca başvurdukları halde kabloların onarılmadığını söyleyerek, okullar açılmadan interneti hattının düzeltilmesini istedi. 

Çayırbaşı Mahallesi'nin internet kabloları 2 hafta önce hırsızlar tarafından kesilerek çalındı. O günden beri mahalleli internetsiz kaldı. Defalarca başvuruda bulunduklarını söyleyen mahalle sakinleri bir an önce internetlerinin yapılmasını isteyerek, duruma tepki gösterdi. Mahalle sakinlerinden Bircan Şitil, "İki haftadır internetimiz yok. Çocuklarımız mağdur, biz mağduruz. Defalarca aramamıza, aciliyetini belirtmemize rağmen kimse ilgilenmedi.  Aradığımızda kabloların çalındığı, tamirat için ihaleye girileceği söyleniyor. Bir an önce internetimizin tekrar bağlanmasını istiyoruz. Şu an sanki köyde yaşıyor gibiyiz, geçen hafta elektriklerimiz de kesilmişti kablolar çalındığı için. Bunun mağduriyetini biz çekiyoruz" şeklinde konuştu. Fatma Evyapan ise, "Televizyonlarımız çalışmıyor, internete bağlı olduğu için. Okullar açılacak düşünüyoruz, ne yapmamız gerekiyor diye. Bir an önce internetin gelmesini istiyoruz" dedi.

Emrah Döger ise, "Çocuklarımız derslerinin büyük bir bölümünü internet üzerinden yapıyor. Cep telefonundan bağlanıyoruz ama sürekli ek paket almak zorunda kalıyoruz. Bir de evde kesik olan internetin faturasını ödemeye devam ediyoruz. Her aradığımızda bahane üretiyorlar, mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini istiyoruz" diye konuştu. (DHA)

İnternetten eşya satanlar dikkat: 5 milyon TL'lik vurgun!

 

Türkiye'de internet kullananların oranı yüzde 85'e yükseldi

 

İnternetten edindiği bilgilerle dava açanların sayısı arttı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)