BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiKablo hırsızları iki köyü internetsiz bıraktı----

Kablo hırsızları iki köyü internetsiz bıraktı

Kablo hırsızları iki köyü internetsiz bıraktı
12 Aralık 2020 - 20:05 www.finansgundem.com

Korona virüs sokağa çıkma yasağından faydalanmaya çalışan hırsızlar Tokat'ın Erbaa ilçesindeki internet kablolarını hedefledi. Kabloları baltayla kesen iki kişi jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde 2 kişi, internet kablolarını baltayla keserken jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı. 2 kişinin kestiği kablolar nedeniyle ilçede 6 köy internetsiz kaldı.

Olay, akşam saatlerinde ilçeye 14 kilometre uzaklıktaki Çakır köyünde meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden Fatih U. (18) ile Kaan Ş. (18) Fatih U.ya ait 60 AAB 989 plakalı otomobille köye gitti. 2 kişi yanlarında getirdikleri baltayla direklere çıkıp internet kablolarını kesti.

Çakır köyünde yaşayan vatandaşların durumu fark edip, ihbarda bulunması üzerine olay yerine Jandarma Suç Araştırma Timi ekipleri (JASAT) sevk edildi. JASAT ekipleri yaptığı operasyonda Fatih U. ve Kaan Ş.yi suçüstü yakaladı. İnternet kablolarını keserken yakalanan 2 kişi gözaltına alındı.

Öte yandan sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği için Kaan Ş.’ye 3 bin 150 lira Fatih U.ya ise sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği, ayrıca ehliyetsiz ve alkollü araç kullandığı için toplam 6 bin 851 lira para cezası kesildi. 

2 kişinin kestiği kablolar yüzünden ilçede 6 köy internetsiz kaldı.

Çakır, Demirtaş, Hacıbükü, Ocakbaşı, Çeşmeli ve Ağcalan köylerinde yeniden internet erişimi sağlanması için ekipler çalışma başlattı.

RTÜK: Çocuklar sosyal medya bağımlısı oluyor

 

Dezavantajlı öğrencilere destek lise eğitimini de kapsayacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)