BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKabine toplantısı başladı----

Kabine toplantısı başladı

Kabine toplantısı başladı
06 Eylül 2021 - 16:35 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kabine Toplantısı'nda başta yüz yüze eğitim, salgınla mücadele, Afganistan’daki gelişmeler ve göçmenlerin durumu olmak üzere kritik başlıkları ele alınacak.

Kabinenin önemli gündem maddelerinden birini, salgında ortaya çıkan son tablo ve alınan tedbirler oluşturacak. Yüz yüze eğitim başladığı gün yapılan toplantıda, bu nedenle alınan ilave tedbirler üzerinde durulması bekleniyor.

Aşı çalışmalarının da değerlendirileceği toplantıda, Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri kapsamında yeni tedbirler üzerinde durulacağı da belirtildi. Toplantının bir diğer gündem maddesi ise terörle mücadele olacak. Afganistan’daki son durum ve tahliye sürecinin ardından yaşanan gelişmeler de toplantıda değerlendirilecek. Muhtemel bir göç dalgasına karşı İran’ın sınırında alınan tedbirler de konuşulacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ödenekte en büyük payı aldı

 

Afganistan'da NATO ile çalışan 500 Afgan ile aileleri tahliye edildi

 

Gelişen ülkelerin enflasyonla 'agresif' mücadelesi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)