BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKabine değişikliği öne çekildi----

Kabine değişikliği öne çekildi

Kabine değişikliği öne çekildi
19 Ocak 2013 - 10:26 www.finansgundem.com

AK Parti kaynaklı bilgilere göre, Başbakan Erdoğan nisanda yapmayı planladığı kabine değişikliğini erkene aldı

Başbakan Tayyip Erdoğan 'ın kabinede yapması beklenen revizyonda sona yaklaşıldı. AK Parti kaynaklı bilgilere göre, Erdoğan Nisan'da yapmayı planladığı değişikliği erkene aldı. Bu kararında yerel seçimlerin erkene alınmasını öngören anayasa değişikliği teklifinin TBMM'de kabul görmemesi etkili oldu. Kaynaklar kabine revizyonu beklentisinin yakın bir zaman diliminde gerçekleşebileceğini belirtti. Bu çerçevede Erdoğan'ın "her an her şey olabilir" sözlerine atıfta bulunulurken, revizyon için "Şubat başına kadar gerçekleşir" yorumu yapılıyor. Erdoğan kabine değişikliğine ilişkin ser veriyor, sır vermiyor. Bu yüzden hangi bakanın koltuğunu koruyacağı, hangisinin yer değiştireceği yönündeki yorumların sadece beklentileri yansıttığı ifade ediliyor.
BAKANLAR BELEDİYELERE
Sabah'ta yer alan habere göre; Erdoğan'ın revizyonda 3 dönem kriterini göz önünde bulundurması bekleniyor. Kabinedeki bazı önemli bakanların 3. dönemleri gereği bir sonraki seçimde milletvekili adayı olamayacağı, bu yüzden Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerde bazı Büyükşehir Belediyeleri için AK Parti adayı olarak yarışacakları uzun bir süredir dillendiriliyor. 3 dönem kriterine takılan kabinenin etkili isimlerinin yerel seçimlerde aday olabilmesi için Erdoğan'ın revizyonda bu isimleri kabine dışına alabileceği yorumu yapılıyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)