BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinK-pop yıldızı evinde ölü bulundu!----

K-pop yıldızı evinde ölü bulundu!

K-pop yıldızı evinde ölü bulundu!
20 Nisan 2023 - 14:44 www.finansgundem.com

'Astro' müzik grubunun üyesi olan K-pop yıldızı Moonbin, 25 yaşında hayatını kaybetti. Polisinin açıklamasına göre, genç sanatçının intihar ettiği anlaşılıyor. Moonbin'in ölüm nedeninin ortaya çıkması için otopsi yapılacak.


Güney Koreli erkek müzik grubu 'Astro'nun solisti Moonbin (25), evinde ölü bulundu. Yonhap'ın haberine göre; polisin açıklamasında, Moonbin'in cansız bedeninin, yerel saatle 20.10 sularında şarkıcıya ulaşamadığı için evini ziyaret eden menajeri tarafından bulunduğu belirtildi.

Polisin cinayete dair herhangi bir kanıt bulamadığı, bu nedenle Moonbin'in intihar etmiş olabileceği kaydedilen açıklamada, şarkıcının ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılabileceği bilgisi verildi.

"MESLEKTAŞLARI BÜYÜK BİR KEDER İÇİNDE YASINI TUTUYOR"

'Astro' grubun bağlı olduğu Fantagio isimli şirketin açıklamasında da Moonbin'in ölüm haberi doğrulanarak, "Tüm Astro üyeleri ve meslektaşları, büyük bir keder içinde yasını tutuyor" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, ailesinin huzur içinde Moonbin'e veda edebilmesi için spekülasyon ve yalan haberlerden kaçınılması istendi.

Tüm dünyayı saran ve özellikle gençlerin benimsediği Kore pop akımının önde gelen temsilcilerinden 'Astro' grubunun 1998 doğumlu üyesi Moonbin, 2016'da şarkıcı olarak çıkış yapmadan önce oyuncu ve model olarak çalışmıştı.

En son 8 Nisan'da Bangkok'ta sahne alan Moonbin'in kız kardeşi Moon Sua da kendisi gibi K-pop camiasında yer alan 'Billlie' isimli kız grubunun üyesi.

Güney Koreli erkek müzik grubu 'SHINee'nin baş solisti Kim Jong-hyun da 2017'de evinde ölü bulunmuştu.

Güney Kore, gelişmiş ülkeler arasında en yüksek genç intihar oranına sahip, ülkede 20'li yaşlardaki genç ölümlerinin arttığı biliniyor.

Ünlü piyanist hayatını kaybetti

 

Sinema yazarı Sungu Çapan hayatını kaybetti

 

Fransız buzul bilimci Claude Lorius hayatını kaybetti

 

Devlet Tiyatroları oyuncusu Vedat Özkök hayatını kaybetti

 

Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)